O femeie își alăptează bărbatul la sân în fiecare zi. „Mai întâi copiii și apoi el”

Rachel Bailey, o tânără în vârstă de 30 de ani din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că își alăptează soțul, pe Alexander Bailey.

Deși s-ar putea să sune ca un subiect controversat pentru mulți, Rachel susține că această practică neconvențională nu doar că i-a apropiat mult mai mult, dar a avut și beneficii semnificative pentru sănătatea soțului ei.

Alexander a început să bea laptele soției sale inițial pentru a o ajuta într-o situație de urgență, relatează Daily mail.

Cuplul a început această practică în 2017, dintr-o întâmplare. Rachel, mamă a trei copii, afirmă că de când Alexander a început să bea laptele ei, acesta nu a mai avut o răceală de doi ani și a primit numeroase complimente pentru starea pielii sale.

„Totul a început ca un ajutor pentru mine când am avut dureri la sâni, apoi s-a transformat într-o legătură emoțională”, spune Rachel.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Când fetița noastră mijlocie, Aria, avea șase ani, am plecat într-o croazieră cu Alexander”, explică Rachel.

„Dar am uitat pompa de sân și am avut probleme cu lactația timp de două zile. Durerea era atât de intensă încât m-am temut să nu fac o infecție. Astfel, am decis ca soțul meu să încerce să bea laptele pentru a mă ajuta. Am fost amândoi nervoși pentru situație, dar am realizat imediat că totul era în regulă.”

Rachel adaugă că a fost o „ușurare instantanee când Alexander a început să sugă”. Mai mult, acest gest a creat „o legătură specială între noi pe care nu am fi avut-o dacă nu am început această practică.”

Între timp, femeia a mai născut un copil

photo_2023-09-15_18-18-31
Sursa foto: Daily mail

Alexander bea laptele soției sale de trei-patru ori pe zi, atunci când Rachel are mult lapte. Acum, el chiar preferă laptele matern în locul laptelui de vacă.

Chiar dacă această practică pare neobișnuită, Rachel subliniază că prioritatea ei principală sunt copiii. Ea a asigurat întotdeauna că în primul rând sunt alimentați copiii, iar Alexander bea laptele rămas.

Rachel și Alexander discută deschis despre această practică pe rețelele de socializare și au apărut chiar și în emisiunea “My Strange Addiction” de la TLC.

„Când am rămas însărcinată pentru a treia oară, am început să am din nou mai mult lapte și Alexander a fost alături de mine să mă ajute”, adaugă Rachel.

Cu toate că inițial îl alăpta pe soțul ei la micul dejun, prânz și cină, acum, din cauza scăderii producției de lapte, Rachel îl alăptează doar seara. Video mai jos:

Despre această experiență, Rachel conchide: „Este o experiență atât de plăcută și suntem atât de bucuroși că am început să o facem. Nu am avut niciodată probleme din cauza acestei practici. De ce ar trebui să ne ascundem?”

Distribuie acest articol