O femeie și-a dat unghiile cu ojă în timpul unui zbor cu avionul. Pasagerii s-au plâns de mirosul înțepător

Sute de persoane au fost indignate de „lipsa de considerație” a unei femei care și-a dat unghiile cu ojă în timpul zborului cu avionul.

Ea nu a ținut cont nici de lamentările celorlalți pasageri, care s-au plâns de mirosul înțepător de acetonă care a invadat deodată interiorul întregului avion, și nici de atenționările însoțitoarei de bord, relatează Daily Mail.

„Incidentul” a fost surprins de o pasageră de pe scaunul alăturat, care a povestit întâmplarea pe rețelele de socializare.

photo_2023-07-26_18-03-41
Sursa foto: Daily mail

Aceasta a publicat o imagine cu pasagera care stătea în fața sa și își vopsea unghiile, fapt ce a dus la răspândirea puternicului miros de lac în cabina avionului.

În timp ce o mică parte dintre cei prezenți nu au văzut nicio problemă în faptul că femeia și-a folosit cele trei ore de zbor pentru a-și vopsi unghiile, majoritatea s-au arătat indignați de comportamentul „lipsit de respect și considerație”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Femeia care a făcut publică întâmplarea și-a exprimat frustrarea online, declarând că mai mulți oameni i-au cerut  să înceteze, dar aceasta a refuzat.

„Stewardesa i-a cerut să se oprească după ce patru dintre noi i-au cerut același lucru și ea nu a făcut-o, pentru că atunci când stewardesa s-a implicat, ea deja aplica ultimul strat de ojă”, a scris aceasta într-un post pe Reddit.

Sute de oameni au fost șocați de „tupeul” femeii de a-și face o manichiură fără să se gândească la mirosul pe care îl răspândea.

„R.I.P nările tuturor”, a comentat în glumă altcineva.

„Eu personal i-aș fi luat lacul de unghii și l-aș fi aruncat în toaletă. Nu pot suporta mirosul acestuia nici măcar într-o casă bine ventilată”, a replicat altcineva.

Alții s-au întrebat cum a reușit să treacă substanțele respective de controalele de securitate.

„Cum este permis lacul de unghii și solventul de unghii în bagajul de mână? Ambele sunt extrem de inflamabile și degajă o cantitate ridicată de vapori”.

În Australia, compania aeriană Virgin permite pasagerilor să transporte lac și solvent de unghii în bagajul de mână, dar utilizarea lor în timpul zborului este strict interzisă.

Majoritatea companiilor aeriene nu au însă o politică oficială referitoare la utilizarea lacului de unghii în timpul zborului.

Distribuie acest articol