O femeie și-a invitat rudele la masă și le-a servit ciuperci otrăvitoare. Trei morți și o persoană în spital

Un prânz familial din Leongatha, un oraș aflat la aproximativ două ore de Melbourne, a luat o turnură neașteptată și tragică.

Ceea ce trebuia să fie o simplă reuniune de familie s-a transformat într-o tragedie după ce trei dintre membrii familiei au murit și un al patrulea se află în stare gravă, ca urmare a consumului de ciuperci otrăvitoare.

Unica supraviețuitoare, care de asemenea a fost și bucătăreasa responsabilă pentru prânz, este acum cercetată pentru crimă, informează Fanpage.

photo_2023-08-08_18-36-09
Erin Patterson, femeia care le-a servit rudelor sale ciuperci otrăvitoare. Sursa foto: Fanpage

Femeia și-a invitat rudele la o masă în familie. Pentru prânzul oferit celor patru invitați ai săi, Erin Patterson, în vârstă de 48 de ani, a gătit printre altele și ciuperci.

Din nefericire, printre acestea erau și unele otrăvitoare pentru că la un moment dat invitații au început să se simtă brusc rău.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Au fost duși la spital, dar trei dintre membrii familiei au decedat, iar unul se luptă pentru viața sa, așteptând un transplant de ficat.

Erin ar fi preparat mâncarea folosind Amanita phalloides, una dintre cele mai periculoase ciuperci, care pot fi letale dacă sunt ingerate.

Erin, cea care a gătit masa și singura care nu a fost afectată de intoxicație, a devenit rapid centrul investigației.

Potrivit anchetatorilor, femeia i-ar fi ucis pe ceilalți cu ciuperci otrăvitoare. Nu întâmplător ea a fost cea care a pregătit masa și, de asemenea, a fost singura care s-a salvat.

În declarația sa, ea a afirmat că nu are nicio explicație pentru cele întâmplate și a negat orice intenție de a-și otrăvi rudele:

„Gail era mama pe care nu am avut-o… copiii mei și-au pierdut bunica” a spus Erin, adăugând despre victime că „erau unele dintre cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut vreodată… sunt devastată!” Ea susține că este nevinovată.

Din nefericire, nu este prima oară când Amanita phalloides a fost confundată cu ciupercile comestibile.

Distribuie acest articol