O italiancă și-a înjunghiat iubitul român în timp ce se certau. Bărbatul este în stare gravă la spital

O femeie italiană l-a înjunghiat pe partenerul ei, un român în vârstă de 35 de ani, în urma unei dispute care a izbucnit atunci când femeia a descoperit că a fost înșelată. Incidentul s-a petrecut în Ventimiglia (Liguria), într-un apartament din centrul istoric al orașului.

Italianca a aflat de relația partenerului ei cu iubita unui alt bărbat. Oarbă de gelozie, femeia a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbatul român de două ori în abdomen.

Conaționalul nostru a fost ajutat de personalul medical de la 118 și de o echipă a Crucii Albastre din Vallecrosia, care l-au transportat la Spitalul Borea din Sanremo, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Carabinierii din Ventimiglia au demarat investigații pentru a reconstitui dinamica celor întâmplate. Cuplul împărțea apartamentul cu alte două persoane.

După formalitățile legale, italianca a fost dusă la închisoarea de femei din Genova – Pontedecimo, unde va rămâne la dispoziția autorităților judiciare. Ea este cercetată pentru tentativă de omor.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI