O mamă a vrut să-și ucidă copilul de 3 ani cu ajutorul unui asasin: „Îți dau 3.000 de dolari”

O tânără mamă din Florida, SUA, a încercat să angajeze un asasin pentru a-și ucide propriul copil, printr-o schemă neobișnuită care a condus la arestarea ei.

Jazmin Paez, în vârstă de 18 ani, a fost arestată după ce a încercat să angajeze un criminal pentru a-și ucide fiul în vârstă de numai 3 ani, folosind site-ul RentAHitman.com („Închiriază un asasin”), relatează New York Post.

În mod ironic, site-ul web, al cărui nume se traduce literalmente prin „Închiriază un asasin”, este de fapt un site-parodie și are un certificat de autenticitate.

Femeia, convinsă că se adresa unui asasin adevărat a trimis către site fotografii cu fiul său și locul exact unde putea fi găsit.

1200-202307209290 (9)
Jazmin Paez

Ea a fost de acord să-i plătească asasinului „contractat” suma de 3.000 de dolari pentru uciderea fiului său, nefiind conștientă că de fapt discuta cu investigatorii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

După ce au asociat adresa IP cu locuința femeii și au vorbit cu bunica copilului – care a constatat că nepotul său era să devină ținta unui asasin – autoritățile au intervenit și au arestat-o pe mamă.

Jazmin Paez este acum acuzată de instigare la crimă de gradul întâi și de gradul al treilea prin utilizarea unui dispozitiv de comunicare în scopuri ilegale.

Site-ul RentAHitman.com a fost inițial creat în 2005 pentru a promova o afacere de securitate cibernetică, dar care nu a demarat niciodată.

Cu toate acestea, de atunci, din cauza denumirii sale, a primit o serie de cereri pentru comiterea unor asasinate.

În cele din urmă, administratorul site-ului web, Robert Innes, l-a transformat într-o parodie, cu recenzii false ale clienților, un formular de acceptare a serviciului și o cerere pentru a deveni un criminal angajat.

Bărbatul a spus că cererile mamei erau „prea specifice și urgente”. „Mi-am dat seama că era ceva serios și că trebuie să mă adresez imediat poliției”, a spus el pentru NBC Miami.

Site-ul web a dus la arestarea mai multor persoane de-a lungul anilor, cel mai recent în urmă cu doar o lună.

Robert Innes a declarat pentru Washington Post că site-ul său este plin de „easter eggs” (conținut ascuns pe care utilizatorii îl pot descoperi prin intermediul unor detalii specifice), precum testimoniale false și reclame ciudate; acestea ar trebui să ofere un indiciu clar că nu este vorba de un serviciu serios. Cu toate acestea, el continuă să primească sute de cereri pe zi.