O menajeră face curat dezbrăcată complet: „Lucrez cu ora și am strâns câteva mii de euro”

O femeie în vârstă de 32 de ani din Marea Britanie a atras atenția opiniei publice prin activitatea neobișnuită pe care o prestează și care îi asigură un venit decent: curățenie în pielea goală.

Începând din 2017, femeia, pe nume Lottie Rae, a ales acest mod neconvențional de a câștiga bani, tariful ei fiind de 50 de lire sterline pe oră (aproximativ 59 de euro), relatează Daily mail.

De-a lungul anilor, ea estimează că a acumulat câteva mii de lire din această activitate.

700-20240118103332 (6)
Sursa foto: Daily mail

Lottie, care se descrie ca fiind o persoană cu spirit liber, a început să lucreze ca menajeră nudă pentru a-și suplimenta veniturile, după ce a experimentat și alte activități secundare, cum ar fi vânzarea de haine second-hand.

Ea a fost atrasă de acest mod de a-și câștiga existența pentru că îi oferea șansa de a întâlni oameni noi și de a încerca lucruri diferite, în timp ce câștiga mai mulți bani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Menajera britanică spune că în cei 6 ani de când lucrează ca menajeră nudă a avut o gamă variată de clienți – inclusiv unii care doresc doar companie, nudiști și alții care „speră la ceva mai mult”.

„Sunt mereu în căutare de modalități de a face bani în plus și îmi place destul de mult să fiu dezbrăcată, așa că m-am gândit bine, o să încerc.

Deși majoritatea clienților ei sunt prietenoși și respectă limitele stabilite, Lottie recunoaște că s-a confruntat și cu cereri neplăcute:

„La primul loc de muncă pentru care am făcut programare să mă duc nu am mai vrut să merg. M-am speriat după ce am văzut casa pe Google Maps și am văzut că era lângă o pădure și trebuia să fiu acolo seara.

Dar apoi, încet-încet, am început să accept locuri de muncă. Am întâlnit tot felul de oameni de-a lungul anilor.

Unul dintre clienții mei pentru care am făcut curățenie de trei ori, avea cea mai murdară casă pe care am văzut-o vreodată în viața mea, plină de mizerie. Dar când am ajuns acolo, el nu voia deloc să o curăț. Nu era ciudat sau pervers, doar voia companie”, a povestit Lottie.

photo_2024-01-18_18-27-50
Sursa foto: Daily mail

Tânăra menajeră a menționat că majoritatea clienților sunt persoane plăcute:

„Am făcut curățenie pentru unii băieți tineri care par mai sociabili, sunt activi, au venituri disponibile și vor să încerce ceva diferit.

Un alt tip cu care am lucrat în acești șase ani, este nudist, deci pentru el este perfect. El este deja dezbrăcat când intru, bem o cafea și mă joc cu câinele lui și apoi mă apuc de treabă”, a mai povestit Lottie.

Ea a împărtășit că experiența ca menajeră nudă a ajutat-o să-și crească încrederea în propriul corp: „Îmi place să stau dezbrăcată, așa că m-am gândit de ce să nu încerc?”, a spus Lottie.

Tânăra își documentează aventurile pe contul său de Instagram, @musings-from-a-naked-cleaner.

Ea a menționat că a avut relații în care partenerii săi au fost complet de acord cu modul în care își prestează activitatea, inclusiv iubitul pe care îl are acum.

Distribuie acest articol