O nuntă din Italia s-a transformat în tragedie. Soacra mare a murit sufocată cu o bucată de jambon

O nuntă care ar fi trebuit să reprezinte un eveniment de mare bucurie și veselie s-a transformat sâmbătă, 1 iulie, într-o adevărată tragedie, la Serramonacesca, provincia Pescara din regiunea Abruzzo.

În timp ce toți invitații se delectau cu mâncăruri alese la petrecerea de nuntă, mama mirelui a suferit un accident teribil. Femeia s-a înecat cu o bucată de jambon (prosciutto) în fața tuturor celor prezenți, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața, informează Il Messaggero.

Totul s-a întâmplat în câteva minute

Potrivit relatărilor, femeia, în vârstă de 85 de ani, a început să aibă probleme respiratorii în timp ce mânca. Cei prezenți la masă cu ea, printre care se numărau copiii și nepoții, au înțeles imediat că se înecase cu mâncare.

Membrii familiei au apelat rapid la numărul de urgență 118 pentru a solicita o ambulanță, iar unii dintre cei prezenți au încercat să-i aplice manevra Heimlich pentru a-i elibera căile respiratorii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, orice efort s-a dovedit a fi în zadar și femeia a murit în fața nuntașilor. Cadrele medicale sosite la fața locului au putut doar să constate decesul femeii.

Din cauza circumstanțelor evenimentului, forțele de ordine au fost informate, dar nu există nicio îndoială cu privire la natura accidentală a tragediei.

Nu a fost deschis niciun dosar de anchetă și nu au fost necesare investigații suplimentare asupra corpului victimei.

Trupul neînsuflețit a fost încredințat deja familiei pentru funeralii, care vor avea loc la începutul săptămânii în Cugnoli, o localitate din zona Val Pescara, unde femeia locuia.