O româncă a încercat să fugă din Italia cu fetița de 4 ani. Date în urmărire de tată

O româncă a fost oprită de carabinieri în provincia Arezzo din Toscana, după ce a părăsit domiciliul conjugal din Montefusco (Campania) unde locuia împreună cu soțul și fiica lor în vârstă de 4 ani, în încercarea de a se întoarce în România.

Incidentul a avut loc după ce femeia a decis să plece împreună cu fetița fără consimțământul tatălui, motiv pentru care a fost acuzată de sustragere de minori.

Alarmat de dispariția celor două, soțul a anunțat imediat autoritățile prin apel la numărul de urgență 112, după ce s-a întors dintr-o deplasare de serviciu și a constatat că familia sa nu se mai află acasă.

În urma alertei, polițiștii au demarat căutările, reușind să identifice rapid mașina

Localizarea satelitară a jucat un rol crucial. Autovehiculul a fost oprit în provincia Arezzo din regiunea Toscana, unde forțele de ordine au reușit să le găsească pe femeie și pe fiica ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma intervenției, ambele au fost predate serviciilor sociale, conform deciziei autorității judiciare, pentru a se asigura că minora se află în siguranță și că situația este gestionată în conformitate cu legea.

Distribuie acest articol