O româncă din Italia a avortat acasă și a ascuns fătul în congelator. A ajuns la spital cu hemoragie

Un cuplu de cetățeni români, ambii în jurul vârstei de 40 de ani, rezidenți la Roma, se confruntă cu acuzația de ascundere de cadavru, după ce polițiștii au descoperit rămășițele congelate ale unui făt în frigiderul din locuința lor situată în zona Borghesiana, la periferia sud-estică a capitalei italiene.

Descoperirea macabră a fost făcută după ce femeia româncă s-a prezentat la secția Urgențe a Spitalului „Policlinico Casilino” din Roma cu o hemoragie severă, menționează Corriere della Sera.

Ea le-a spus medicilor că nu cunoștea cauza hemoragiei.

Medicii de la Ginecologie, examinând cazul, au dedus rapid că sângerarea putea fi rezultatul unui avort spontan sau al unui nașteri premature.

Pe baza constatărilor medicale, spitalul a alertat autoritățile. Polițiștii, percheziționând domiciliul cuplului, de pe strada Regalbuto, au făcut o descoperire tulburătoare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În congelatorul frigiderului au găsit rămășițele unui făt de patru luni, măsurând aproximativ 30 de centimetri.

Ulterior, femeia a explicat că a pierdut copilul în propria locuință, după ce s-a simțit rău, susținând că a fost vorba despre un avort spontan.

Parchetul din Roma a inițiat o anchetă împotriva cuplului de români pentru acuzația de ascundere a cadavrului și a dispus efectuarea unei autopsii asupra rămășițelor fetale pentru a determina cauza exactă a decesului.

Distribuie acest articol