O româncă din Italia și-a ucis partenerul, apoi s-a așezat lângă el și a așteptat să vină poliția

Vincenzo Silvestri, un italian în vârstă de 60 de ani, a murit în seara de luni, 4 martie, la Ischitella provincia Foggia, (Puglia) după ce a fost înjunghiat cu un cuțit în torace și în zona gâtului. Pentru moartea bărbatului a fost arestată o femeie româncă, informează TG Norba.

S-a întâmplat în jurul orei 18:30. Cei doi aveau o relație și se aflau la domiciliul femeii, din centrul istoric al localității.

Vincenzo Silvestri a fost ucis cu două lovituri de cuțit, una în torace și o altă lovitură la gât, care i-a secționat o arteră importantă, ducând la decesul rapid din cauza hemoragiei.

Femeia a sunat la serviciile medicale de urgență și la fața locului s-au prezentat ambulanța de la 118, elicopterul și carabinierii.

Românca a fost găsită lângă trupul bărbatului, a cărui viață nu a mai putut fi salvată, fiind declarat decedat de personalul medical.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform sursei citate, atât italianul cât și românca nu aveau un loc de muncă stabil și obișnuiau să se întâlnească la barul din localitate unde consumau băuturi alcoolice.

Autoritățile păstrează o discreție absolută în ceea ce privește detaliile cazului. Se știe că românca a fost interogată în noaptea trecută. VIDEO accesând următorul link: https://norbaonline.it/2024/03/05/omicidio-a-ischitella-ucciso-un-60enne/

Distribuie acest articol