O româncă s-a măritat cu un italian, i-a golit contul de bani și apoi a dispărut fără urmă

O femeie româncă în vârstă de 38 de ani a fost acuzată de golirea contului soțului său, un localnic din Sturno (Campania), în vârstă de 62 de ani.

Femeia, descrisă ca fiind „tânără și frumoasă”, i-ar fi cerut bărbatului, sub diferite pretexte, suma de 110.000 de euro și apoi a dispărut, relatează Il Mattino.

Relația dintre cei doi a început aparent cu o dragoste sinceră, culminând cu o căsătorie ce părea a prevesti o viață fericită împreună.

Totuși, după aproximativ un an de mariaj, visul s-a spulberat brusc. Bărbatul, un funcționar italian, a descoperit că soția sa nu doar că i-a golit conturile bancare, dar a și dispărut fără urmă.

În decursul acestui an de conviețuire femeia româncă i-a cerut în mai multe rânduri diverse sume de bani soțului, inventând tot felul de justificări.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul a căzut astfel în capcana ei. Suma de bani pe care italianul a cheltuit-o pentru românca de 38 de ani a atins 110.000 de euro.

După ce și-a atins scopul, femeia a plecat de acasă, întrerupând relația fără niciun motiv. Bărbatul de 62 de ani s-a trezit și fără soție, și fără bani. Și tocmai în acest punct a realizat că fusese înșelat.

Devastat, a depus o plângere la carabinieri, care au demarat imediat investigațiile

„Am crezut într-o poveste de dragoste, dar se pare că am fost doar o victimă a unui plan bine pus la punct”, a declarat acesta, cerând să rămână anonim.

Autoritățile au reușit să o localizeze pe femeie destul de repede. Aceasta a fost acuzată de șantaj și delapidare.

Ea va avea ocazia să își demonstreze în instanță nevinovăția în legătură cu acuzațiile aduse împotriva ei.