O româncă și o italiancă, bătaie în plină stradă în Italia. Cele două femei sunt vecine

În urma unei confruntări aprinse între două vecine din localitatea italiană Porto Sant’Elpidio, provincia Fermo din Marche, a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine în după-amiaza zilei de ieri, 1 august 2023. Incidentul a provocat alarmă și agitație în comunitate.

Cele două femei, ambele în vârstă de aproximativ cincizeci de ani, au avut un conflict care a degenerat rapid în violență fizică, relatează ziarul Corriere Adriatico.

Disputa, care a început în interiorul unui apartament, s-a extins apoi pe străzi, generând neliniște în rândul localnicilor.

Abia când situația a început să escaladeze și mai tare, un martor îngrijorat a sunat la 112, chemând carabinierii la fața locului.

Forțele de ordine au intervenit rapid, reușind să despartă femeile, care au fost apoi identificate ca fiind o româncă și o italiancă, ambele rezidente în localitatea menționată mai sus.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma interogării celor două femei, carabinierii au stabilit că la baza conflictului s-au aflat divergențe vechi, însă focarul tensiunii a fost o anume „reglare de conturi”.

Ambele părți au suferit răni ușoare în urma conflictului, însă nu a fost necesară prezența serviciilor medicale de urgență.

Carabinierii au petrecut o perioadă semnificativă de timp în zonă pentru a se asigura că tensiunea a dispărut înainte de a se retrage.

Cu toate acestea, chiar și după intervenția autorităților, cele două femei nu au renunțat la altercații, continuând să-și adreseze injurii grave în public.