O româncă din Italia a fost aleasă Miss Adriatico

Angelina Andreiana, o tânără studentă de origine română, a fost aleasă Miss Adriatico în frumosul oraș Ortona, din regiunea Abruzzo. Evenimentul a fost desfășurat în fața unui public numeros și s-a bucurat de un spectacol captivant.

Angelina Andreiana a primit titlul de Miss Adriatico, precum și o frumoasă fașă și un trofeu oferite de gelateria L’Oasi, relatează Chieti Today.

Angelina Andreiana
Angelina Andreiana. Sursa foto: Chieti Today

De asemenea, i s-a acordat și o invitație la finalele naționale care vor avea loc la începutul lunii septembrie. Premiile i-au fost înmânate de către organizatorul evenimentului, Domenico dell’Orefice, și de către modelul Barbara Di Marco.

Aproximativ 20 de fete au defilat în diferite ținute, în fața unui juriu special care le-a apreciat calitățile și a ales-o pe cea mai frumoasă dintre ele.

Spectacolul a fost prezentat cu dezinvoltură și eleganță de către Stella Cantelli, fostă campioană italiană la patinaj, iar momentele artistice au fost realizate de dansatoarele școlii de dans oriental „Vento D’Oriente” și de cântăreții Maurizio Tocco, Anna Rosini și Ilenia Di Marino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La finalul evenimentului, au fost acordate și alte titluri:

Shara De Petra – Miss Acqua & Sapone, Giorgia Martinelli – Miss intimo Unigross, Robmariel Belen – Miss caffè Mokambo, Diletta Timperio – Miss Spiedì arrosticini, Loriana Agaj – Miss vini Lampato, Siria Chiavarini – Miss pastificio Rustichella D’Abruzzo, Giada Parlapiano – Miss Ortona Center și Ilaria Di Lena – Miss palestra Pamfit.

photo_2023-07-12_20-32-07

Domenico Dell’Orefice, organizatorul evenimentului, a comentat:

„Nu mă așteptam ca atât de multă lume să participe, dar a fost un spectacol interesant și vom continua să-l organizăm și în viitor. Fetele au prezentat o atitudine impecabilă și merită succesul obținut în cadrul acestui eveniment istoric și bine-cunoscut.”