O văduvă și-a regăsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr cu 20 de ani. Relația lor este una „poliamoroasă”

O văduvă din Florida (SUA), Lizz Cannon, în vârstă de 49 de ani, a împărtășit povestea sa despre cum a găsit din nou dragostea și fericirea într-o relație „poliamoroasă”, la doar patru luni după pierderea tragică a soțului său, Josh, din cauza unei boli de ficat, relatează Daily mail.

Lizz, care a fost dansatoare profesionistă și acum este avocată în domeniul imigrației, și-a găsit consolarea în brațele lui Gabriel Castaneda, un dezvoltator de software în vârstă de 29 de ani, pe care l-a întâlnit la un curs de patinaj cu role în aprilie 2022.

Cei doi, cu o diferență de 20 de ani, au împărtășit că s-au îndrăgostit la prima vedere, iar Lizz consideră că tânărul ei partener este un înger trimis de soțul ei decedat, care și-a exprimat dorința ca ea să trăiască viața la maximum chiar și după moartea lui.

photo_2024-03-27_21-53-56
Lizz Cannon și Gabriel Castaneda. Sursa foto: Daily mail

Lizz și Gabriel, au decis să atragă în relație o a treia persoană. Acum, împreună cu Fatima, în vârstă de 43 de ani, pe care au întâlnit-o în februarie 2023 printr-o aplicație de întâlniri, formează un triunghi amoros consolidat.

Această poveste unică nu este doar despre găsirea dragostei după o pierdere dureroasă, ci și despre îmbrățișarea unei vieți poliamoroase care, după cum explică Lizz, este în deplină concordanță cu valorile și dorințele lor de viață.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lizz și Gabriel, care s-au căsătorit în mai 2023 în grădina lor din Florida, practică un stil de viață poligam sănătos și vibrant, susținut de familie și prieteni.

Ei se întâlnesc cu Fatima la fiecare cinci săptămâni pentru un weekend prelungit, explorând dinamica relațiilor lor atât împreună, cât și individual.

Lizz subliniază importanța comunicării deschise, a respectului și a raporturilor intime sigure în cadrul relației lor poliamoroase, evidențiind că centrul acestei dinamici este iubirea și încrederea.

Povestea lor, împărtășită cu sinceritate, oferă o perspectivă valoroasă asupra modurilor alternative de a trăi și iubi, depășind convențiile și așteptările societale.

În ciuda provocărilor și neînțelegerilor posibile din partea celor din exterior, Lizz, Gabriel și Fatima își trăiesc viața într-un mod care le aduce fericire și împlinire, arătând, spun ei, că relațiile între mai mulți parteneri pot funcționa dacă sunt fundamentate pe dragoste, încredere și comunicare deschisă.

Distribuie acest articol