Oase umane descoperite într-o pădure din Italia. Carabinierii au emis trei ipoteze privind proveniența lor

Rămășițe umane neidentificate au fost găsite într-o pădure din Trecate, în provincia Novara din Piemont, iar carabinierii au emis trei ipoteze privind proveniența lor: un cadavru ascuns, o persoană a fost luată de apele râului din apropiere când s-a revărsat din cauza ploilor abundente sau un drumeț a suferit un accident și nu a reușit să ceară ajutor la timp.

Resturile umane au fost găsite în pădurea Ticino, marți, 11 octombrie, în zona localității Bosco Marino din comuna Trecate, informează Novara Today. Din primele informații, oasele au fost găsite de niște persoane care treceau întâmplător pe acolo și care au alertat poliția.

La fața locului au sosit carabinierii din Novara împreună cu polițiștii locali și au împrejmuit zona în vederea efectuării cercetărilor. Ulterior, a intervenit a intervenit o echipă specializată pentru a strânge probe și a îndepărta rămășițele trupului neînsuflețit.

Din primele investigații, oasele par a fi umane și doar analizele specifice vor arăta de cât timp persoana respectivă era decedată.

Trei posibile ipoteze sunt examinate de anchetatori: că cineva a ascuns cadavrul în mod intenționat, că trupul a fost târât de râu când apele s-au revărsat sau că un drumeț a murit în acel loc după ce s-a simțit rău sau s-a accidentat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI