Olbia – avea în stomac 61 ovule de cocaină, bărbat român acuzat de trafic de droguri

Pe parcursul nopții de sâmbătă spre duminică, în contextul unor servicii specifice destinate să contracareze traficul de stupefiante și substanțe psihotrope, controale intensificate în special pe timpul verii în zona Costa Smeralda, agenți ai comisariatului P.S. Olbia au arestat un bărbat român traficant de droguri în vârstă de 35 de ani.

Investigatorii s-au prezentat în incinta unui hotel din zonă unde le fusese semnalată prezența unei persoane cu atitudine suspectă. Suspectatul s-a dovedit a fi un bărbat român care avea precedente pentru traficul internațional de droguri. La un prim control, forțele de poliție au descoperit în camera de hotel a cetățeanului român A.N, aproximativ 500 gr. de substanțe narcotice, împărțite în 44 ovule, care la testele ulterioare s-a dovedit a fi cocaină, informează buongiornoalghero.it.

Dar cercetările și constatările investigatorilor nu s-au oprit în acest punct, având în vedere cantitatea de droguri descoperită în camera bărbatului cât și faptul că acesta nu era la o primă abatere de acest gen, a fost însoțit la spitalul local unde a fost supus unor controale corporale. În urma radiografiei efectuate și a examinării abdomenului, s-a descoperit că bărbatul înghițise nu mai puțin de 61 ovule pline cu droguri care se aflau în buclele intestinului său.

În total, omul deținea 105 ovule de cocaină care practic cântăreau 1,2 kilograme, pentru o valoare de 200.000 de euro.

Bărbatul, arestat, a fost condus la camera de securitate a comisariatului din Olbia după care a fost transferat la închisoarea din Sassari și pus la dispoziția autorității judecătorești.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI