Oroare în Italia: Cadavrul unui tânăr decapitat și fără mâini a fost găsit în mare

Cadavrul unui tânăr bărbat decapitat și fără mâini a fost găsit luni, 24 iunie, de-a lungul coastei regiunii Liguria, mai exact în zona localității Santa Margherita Ligure, lângă Genova, informează Fanpage.

Fără mâini și cu capul amputat în totalitate, așa a fost descoperit în mare trupul tânărului. Descoperirea a fost făcută de niște oameni care practicau activități nautice recreative în largul mării, iar corpul a fost recuperat de Garda de Coastă.

Potrivit informațiilor cadavrul ar aparține unui tânăr imigrant străin în vârstă de 19 ani. Numele lui era Mahmoud Sayed Mohamed Abdalla.

Se știe despre el că a fost până la vârsta de 18 ani oaspete al unei comunități pentru minori străini neînsoțiți, iar după ce a părăsit comunitatea din Genova a început să facă unele munci ocazionale. Nu se cunoaște actuala reședință a victimei și nici nu au fost reclamate denunțuri de dispariție.

Capul nu a fost găsit

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai întâi a fost găsită una dintre mâini, la gura râului Entella, în Chiavari. De acolo au început căutările și în timpul nopții a fost găsit cadavrul, în mare. Capul, însă, nu a fost încă găsit. În această dimineață a fost găsită a doua mână.

Carabinierii din Genova se ocupă de investigații. Procurorul Daniela Pischetola a deschis un dosar pentru omucidere. Nicio ipoteză nu este exclusă. Corpul, conform primelor ipoteze, ar fi putut fi în apă cel mult două zile.

Medicul legist Davide Bedocchi urmează să extragă ADN-ul pentru a avea certitudinea că mâinile și corpul aparțin aceleiași persoane.

Rămâne încă de clarificat dacă rănile și amputarea capului și mâinilor sunt compatibile sau nu cu un accident. Nu se exclude varianta că tânărul ar fi suferit un impact cu elicea unei ambarcațiuni.

Distribuie acest articol