Oroare în Italia: Femeie ucisă în timp ce își lua cumpărăturile din portbagaj. Ucigașul este de negăsit

UPDATE: Ucigașul Annei Scala a fost identificat și arestat de carabinieri. Este vorba despre fostul partener al femeii. Militarii l-au dus la cazarma din Sorrento.

Știrea inițială:

O femeie în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă la Piano di Sorrento, lângă Napoli, victima a unor lovituri multiple de cuțit în spate. Cadavrul era în portbagajul deschis al unei mașinii sale, relatează Corriere della Sera.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un garaj din zona rezidențială de pe via San Massimo, în apropiere de centrul orașului.

Victima se numea Anna Scala și a fost ucisă în jurul orei 12:30 de joi, 17 august, de un necunoscut care a fugit pe scuter.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
64de2cbf58924
Anna Scala și locul unde a avut loc tragedia. Sursa foto: Corriere della Sera

O mărturie cutremurătoare a venit din partea unei locatare a blocului la subsolul căruia s-a întâmplat tragedia: 

„Am auzit țipete înfiorătoare venind din garaj. La început am crezut că este vorba de o ceartă, dar țipetele au devenit și mai asurzitoare, așa că am decis să mergem să vedem ce s-a întâmplat.”

Când a ajuns în garaj, scena era îngrozitoare:

„Am văzut-o pe femeie însângerată, cu multe răni, în portbagajul deschis al mașinii. Avea fața acoperită cu mâinile, probabil într-o încercare de a se apăra. O imagine teribilă!”

Conform unei prime reconstituiri, femeia deschidea portbagajul mașinii pentru a-și lua cumpărăturile, când un bărbat îmbrăcat în negru s-a apropiat de ea și a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

Locatara care a fugit în ajutorul victimei a mai povestit:

„O doamnă din clădirea de vizavi a văzut un bărbat fugind, îmbrăcat în negru, pantaloni și cămașă neagră cu mâneci lungi, cu o șapcă pe cap și cu un cuțit în mână plin de sânge.

În acel moment, soțul doamnei care l-a văzut s-a urcat pe motocicletă ca să-l urmărească, dar i-a pierdut urma.

I-a găsit însă șapca, îi căzuse la pământ, le-a dat-o carabinierilor. Între timp am sunat la poliţie şi la ambulanţă, am crezut că mai trăieşte, ne-am dat seama curând că nu e cazul.”

Pe lângă șapca pierdută (sau aruncată) de ucigaș, care a fugit cu un scuter închis la culoare, carabinierii au găsit și arma crimei, un cuțit aruncat pe un strat cu flori din apropierea locului unde a avut loc tragedia. Lama era acoperită de sânge.

Polițiștii sunt pe urmele criminalului. Nu de mult timp, Anna Scala își denunțase soțul pentru hărțuire. Printre alte agresiuni, bărbatul îi tăiase cauciucurile de la mașină.