Oroare în Italia: Femeie ucisă în timp ce își lua cumpărăturile din portbagaj. Ucigașul este de negăsit

UPDATE: Ucigașul Annei Scala a fost identificat și arestat de carabinieri. Este vorba despre fostul partener al femeii. Militarii l-au dus la cazarma din Sorrento.

Știrea inițială:

O femeie în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă la Piano di Sorrento, lângă Napoli, victima a unor lovituri multiple de cuțit în spate. Cadavrul era în portbagajul deschis al unei mașinii sale, relatează Corriere della Sera.

Descoperirea macabră a fost făcută într-un garaj din zona rezidențială de pe via San Massimo, în apropiere de centrul orașului.

Victima se numea Anna Scala și a fost ucisă în jurul orei 12:30 de joi, 17 august, de un necunoscut care a fugit pe scuter.

64de2cbf58924
Anna Scala și locul unde a avut loc tragedia. Sursa foto: Corriere della Sera

O mărturie cutremurătoare a venit din partea unei locatare a blocului la subsolul căruia s-a întâmplat tragedia: 

„Am auzit țipete înfiorătoare venind din garaj. La început am crezut că este vorba de o ceartă, dar țipetele au devenit și mai asurzitoare, așa că am decis să mergem să vedem ce s-a întâmplat.”

Când a ajuns în garaj, scena era îngrozitoare:

„Am văzut-o pe femeie însângerată, cu multe răni, în portbagajul deschis al mașinii. Avea fața acoperită cu mâinile, probabil într-o încercare de a se apăra. O imagine teribilă!”

Conform unei prime reconstituiri, femeia deschidea portbagajul mașinii pentru a-și lua cumpărăturile, când un bărbat îmbrăcat în negru s-a apropiat de ea și a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

Locatara care a fugit în ajutorul victimei a mai povestit:

- Continuarea după publicitate -

„O doamnă din clădirea de vizavi a văzut un bărbat fugind, îmbrăcat în negru, pantaloni și cămașă neagră cu mâneci lungi, cu o șapcă pe cap și cu un cuțit în mână plin de sânge.

În acel moment, soțul doamnei care l-a văzut s-a urcat pe motocicletă ca să-l urmărească, dar i-a pierdut urma.

I-a găsit însă șapca, îi căzuse la pământ, le-a dat-o carabinierilor. Între timp am sunat la poliţie şi la ambulanţă, am crezut că mai trăieşte, ne-am dat seama curând că nu e cazul.”

Pe lângă șapca pierdută (sau aruncată) de ucigaș, care a fugit cu un scuter închis la culoare, carabinierii au găsit și arma crimei, un cuțit aruncat pe un strat cu flori din apropierea locului unde a avut loc tragedia. Lama era acoperită de sânge.

- Continuarea după publicitate -

Polițiștii sunt pe urmele criminalului. Nu de mult timp, Anna Scala își denunțase soțul pentru hărțuire. Printre alte agresiuni, bărbatul îi tăiase cauciucurile de la mașină.

DISTRIBUIE