Oroare în Italia: O femeie și-a ucis soțul în somn, apoi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor

În după amiaza de duminică, 5 noiembrie, un tânăr în vârstă de 24 de ani și-a găsit părinții morți, în dormitorul lor din apartamentul situat pe via Piave, din localitatea Corbetta, lângă Milano. Femeia și-a înjunghiat soțul în timp ce acesta dormea, apoi s-a sinucis.

Luigi Buccino, 54 de ani, și Vita Di Bono, 47 de ani, ambii cetățeni italieni, au fost descoperiți fără suflare, prezentând răni provocate de un cuțit.

Fiul lor, după ce nu a reușit să-i contacteze pe parcursul întregii zile, a făcut macabra descoperire în dormitorul familiei, relatează La Repubblica.

Carabinierii consideră că evenimentele tragice ar putea constitui un caz de omor urmat de suicid. Conform relatărilor, Vita Di Bono ar fi fost cea care și-a ucis soțul în somn, pentru ca apoi să-și ia propria viață.

Corpul bărbatului era îmbrăcat în pijamale și acoperit de pături, semn că a fost atacat în timp ce dormea, iar cel al femeii era lângă el. Un cuțit de bucătărie însângerat a fost găsit în apropiere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Investigațiile preliminare au scos la iveală că soția avea antecedente de probleme psihiatrice, inclusiv o tentativă de suicid în trecut, și era convinsă că soțul o înșela, acuzându-l de relații dubioase.

Descriși de unii ca fiind foarte geloși și posesivi, cei doi soți, el lucrător în construcții și ea casnică, aveau împreună doi copii, o fiică rezidentă în altă localitate, căsătorită, și pe fiul care i-a găsit decedați.

Autoritățile vor analiza telefoanele victimelor pentru a verifica contactele recente și rețeaua lor socială.

Deși vecinii descriu cuplul ca fiind aparent fericit și fără episoade anterioare de conflict, suspiciunile și resentimentele acumulate de Vita Di Bono față de soțul său, pe care îl suspecta de infidelitate și de frecventări nocive, par să fie în centrul acestei tragedii.

Anchetatorii nu au găsit încă dovezi concrete ale acuzațiilor făcute de femeie împotriva soțului său.