Oroare în Italia: Un bărbat și-a ucis fiul de 17 ani, soția și soacra, apoi s-a sinucis

O tragedie șocantă a zguduit orașul Alessandria în dimineața de miercuri, 27 septembrie. Martino Benzi, un inginer în vârstă de 67 de ani, a comis o serie de omucideri în familie, înainte de a se sinucide.

Conform informațiilor prezentate de presa italiană, Martino Benzi l-a ucis în somn pe fiul său, Matteo, în vârstă de 17 ani, și pe soția sa, Monica Berta, în vârstă de 55 de ani, în locuința lor situată pe via Lombroso.

După comiterea acestor fapte, bărbatul a părăsit locuința și s-a îndreptat către căminul de bătrâni „Divina Provvidenza” din cartierul Orti, unde a ucis-o pe soacra sa, Carla Schiffo, în vârstă de 80 de ani. După puțin timp, bărbatul italian s-a sinucis în curtea căminului de bătrâni.

1200-20230927121254 (7)
Martino Benzi, soția și fiul său. Foto. La Repubblica

Investigațiile inițiale au fost demarate după ce autoritățile au fost alertate cu privire la tragedia de la „Divina Provvidenza”.

Carabinierii s-au îndreptat apoi spre locuința italianului pentru a o informa pe soție de cele întâmplate, dar spre surprinderea lor în casă au găsit au fost descoperite corpurile neînsuflețite ale soției și fiului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Martino Benzi, era absolvent al Facultății de Politehnică din Torino și în prezent era proprietarul unui centru de consultanță informatică și se ocupa de proiectarea și realizarea de site-uri web.

Soția sa, Monica Berta, născută în 1968, lucra la Valenza Po. Informații suplimentare dezvăluie că în trecut a avut o boală gravă care a necesitat o lungă perioadă de spitalizare. Fiul lor, Martino, studia la Liceul Itis Alessandro Volta.

În casa lui Martino Benzi, anchetatorii au descoperit mai multe înscrisuri care fac aluzie la intențiile sale, dar niciuna dintre ele nu clarifică cu certitudine motivele care l-au condus la comiterea acestei tragedii.

Autoritățile se află în plin proces investigativ pentru a determina dinamica și motivele care au stat la baza acestei tragedii. Primele indicii sugerează că și primele două victime au fost înjunghiate.