Padova – droga pacientele din spital și abuza sexual de ele. Infirmier român de 41 de ani arestat în flagrant.

Carabinierii de la NAS (Nuclei Antisofisticazioni e Sanità dell’Arma) au arestat în seara zilei de miercuri, 4 ianuarie 2017, un infirmier român de 41 de ani, Cristian Emil Corneanu numele său, angajat al secției de Neurochirurgie dintr-un spital din Padova, după ce a fost prins în flagrant, în timp ce abuza sexual de una din pacientele internate acolo.

Ancheta asupra românului a pornit în urma suspiciunilor avute de conducerea secției unde acesta lucra, care a observat anumite administrări neregulate de farmaceutice, pe bază de sedative, efectuate pe paciente de sex feminin, în secția de Neurochirurgie unde Cristian Emil Corneanu lucra.

Preluând informații de la colegii de secție a românului, carabinierii au ajuns la concluzia că acesta administra pacientelor, în mod autonom, farmaceutice pe bază de benzodiazepine fără ca acestea să fie prescrise de un doctor sau cu un motiv întemeiat.

Astfel, la sfârșitul lunii noiembrie 2016, carabinierii de la NAS au deschis o anchetă asupra bărbatului, instalând camere de supraveghere în secția unde acesta lucra, pentru a descoperi scopul și motivele pentru care folosea farmaceuticele asupra pacientelor care nu aveau nevoie de ele, anchetă care curând avea să ducă la suspiciunea că acesta droga victimele sale cu scopul de a abuza sexual de ele, pipăindu-le și făcându-le fotografii în zonele intime.

Această suspiciune a primit și confirmarea în seara zilei de miercuri, 4 ianuarie, 2017, când infirmierul român, după ce a sedat o pacientă de cetățenie chineză, de 58 de ani, internată în secția de Neurochirurgie, fâcându-i o injecție cu un sedativ foarte puternic, a început să o pipăie și să facă fotografii cu zonele intime ale femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Prins în flagrant, bărbatul român a fost arestat imediat, în momentul de față fiind ținut la închisoarea din Padova, în așteptarea procesului.

@rotalianul