Padova: femeie de 60 de ani uită cifrul de la centura de castitate și apelează la pompieri. „Mi-e frică să nu fiu violată”

Pompierii din Padova au primit de curând un apel de la o femeie de 60 de ani din localitate care îi ruga să intervină la ea acasă pentru a deschide un lacăt dar când au ajuns la locuința femeii, acestora nu le venea să creadă ce anume încuia lacătul respectiv.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, când au intrat în casa femeii, pompierii au văzut-o pe aceasta ridicându-și tricoul și dând jos pantalonii pentru a le arăta o centură de castitate făcută din metal cu un lacăt al cărui cifru, combinația numerică pentru a-l deschide, l-a uitat. Astfel, femeia de 60 de ani rămăsese blocată în centura de castitate și după nenumărate încercări eșuate de a o deschide prin diferite metode, s-a văzut nevoită să apeleze la ajutorul pompierilor.

Fără a pune prea multe întrebări stânjenitoare, pompierii i-au desfăcut lacătul și apoi au întrebat-o doar dacă a suferit vreun abuz sexual sau a fost constrânsă de cineva să poarte centura dar femeia i-a asigurat că alegerea de a purta o centură de castitate îi aparține doar ei.

Conform celor relatate și de ziarul Il Messaggero, femeia ar fi ales să poarte centura de castitate de frică să nu fie violată dar a uitat combinația numerică folosită pentru a deschide lacătul.