Padova: Femeie română gravidă lovită cu piciorul în burtă de vecinul italian, soțul femeii agresat și el

Un bărbat italian de 56 de ani a fost denunțat în stare de libertate de către carabinierii din Padova după ce a agresat un cuplu de români, soț și soție, care locuiesc în același bloc cu el, în cartierul Arcella din Padova.

La originea agresiunii stau niște neînțelegeri între bărbatul italian și vecinii săi, un bărbat român de 30 de ani și soția sa care este gravidă.

Aceste neînțelegeri s-au transformat în violențe din partea cetățeanului italian asupra cuplului de români în seara zilei de ieri, 13 noiembrie 2017, când în urma unor discuții în contradictoriu între bărbatul italian și vecinii săi români, acesta a răbufnit asupra conaționalului nostru de 30 de ani pe care l-a lovit cu o coadă de mătură și i-a dat cu jetul unui spray deodorant în față.

Apoi bărbatul italian și-a direcționat furia către soția gravidă a bărbatului român, pe care a lovit-o cu piciorul în abdomen, scrie ziarul Padova Oggi.

Alertate forțele de ordine, agresorul celor doi români a fost blocat și dus la secție unde a fost denunțat în stare de libertate, în timp ce cuplul român a mers la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol