Padova: infirmieră româncă invită un coleg acasă și-l droghează cu somnifere pentru a-i fura cardul bancar

O femeie română de 34 de ani, care lucrează ca infirmieră în secția de Ortopedie a unui spital din Padova este acuzată că și-a drogat un coleg cu somnifere după ce l-a invitat la ea acasă și apoi i-a furat cardul bancar de pe care a prelevat suma de 250 de euro.

După zile întregi de flirt la locul de muncă, relatează ziarul Il Mattino, infirmiera româncă l-a invitat pe colegul său italian la cină în oraș iar apoi cei doi au mers acasă la ea. Odată ajunși în locuința femeii, aceasta i-a oferit colegului său un pahar cu vin roșu în care se pare că a adăugat și un somnifer pe bază de Benzodiazepină, somnifer pe care infirmiera îl furase din spitalul unde lucrează.

După câteva secunde, bărbatul italian a adormit iar femeia română i-a luat cardul bancar din portofel și a mers la cel mai apropiat bancomat de unde a scos 250 de euro din contul său (limita zilnică disponibilă la unele bănci), în timp ce colegul său dormea dus acasă la ea. Apoi femeia s-a întors la locuința sa și i-a pus cardul bancar înapoi în portofel.

În ziua următoare, colegul infirmierei românce a descoperit că-i lipsesc bani din cont și s-a dus la agenții de poliție de la spital pentru a denunța fapta femeii. După denunț a urmat imediat ancheta iar procurorul Roberto D’Angela a cerut să fie percheziționată casa femeii unde investigatorii au descoperit cantități considerabile de farmaceutice pe bază de Benzodiazepină, toate furate din spital.

Constatarea acestor furturi a declanșat imediat procedura disciplinară din partea conducerii spitalului, infirmiera româncă fiind acuzată de delapidare urmând să fie și concediată pentru aceste furturi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, anchetatorii au descoperit că acest bărbat nu ar fi singura victimă a femeii, un alt coleg al celor doi declarând că și el a trecut prin aceeași pățanie. Polițiștii încearcă acum să descopere dacă mai sunt și alți bărbați care au fost drogați și apoi furați de această femeie.