Padova: moarte tragică pentru un român care se întorcea cu bicicleta de la muncă

Dumitru Alexandrescu, muncitor român în vârstă de 49 de ani, se întorcea cu bicicleta acasă după o zi de muncă, pe strada provincială ce leagă localitatea Bagnoli de Conselve din provincia Padova, în Veneto, când a fost lovit de o mașină. Bărbatul român a decedat pe loc.

Tragicul accident s-a întâmplat ieri, 3 ianuarie, în jurul orei 15.30, pe o stradă cu mult trafic. Conaționalul nostru se întorcea acasă de la locul de muncă pe bicicletă. La intersecția dintre Via Santa Eurasia și Via Palu a fost lovit de un Chevrolet Aveo condus de M.B., 25 de ani din Cartura. Mașina venea din aceeași direcție cu bicicleta pe care circula Dumitru Alexandrescu și s-a ciocnit pe partea dreaptă cu roata din față a bicicletei, relatează polesine24.it.

Dumitru a fost aruncat pe capota mașinii și a zbătut cu putere cu pe partea dreaptă a parbrizului care s-a sfărâmat sub violența impactului. Bărbatul a ajuns la sol, murind pe loc.

Personalul medical al 118 l-a găsit la pământ, într-o baltă de sânge și a încercat să îl resuscite timp de aproximativ o jumătate de oră dar pentru românul nostru nu mai era nimic de făcut.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Dinamica exactă a accidentului este în curs de examinare de către carabinierii din Abano Terme, care au intervenit la fața locului.