Păgubit de peste 20.000 de euro după ce a făcut un live pe Facebook și hoții au văzut că nu este acasă

Un bărbat din localitatea Mărăcineni, județul Buzău, a fost păgubit de o sumă mare de bani după ce a decis să transmită un video în direct pe Facebook în timp ce se afla la o petrecere în altă localitate. Hoții i-au pătruns în locuință și i-au furat peste 20.000 de euro.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, când bărbatul și membrii familiei sale se aflau la o petrecere organizată de niște prieteni în localitatea Pogoanele din același județ. Cuprins de valul bunei dispoziții, bărbatul a decis să împărtășească bucuria lui și cu prietenii săi de pe Facebook, așadar a transmis în direct pentru câteva momente de la petrecerea la care se aflau cu toții.

Când s-au întors acasă însă, în dimineața zilei de duminică, bărbatul și membrii familiei sale au găsit ușa de la intrare forțată, relatează Reporter Buzoian. Nu a durat mult până să descopere apoi că hoții le-au furat sumele de 10.000 de euro și 50.000 de lei, bani economisiți de-a lungul timpului pe care-i aveau ascunși în șemineul din locuință. Cu acei bani bărbatul se pare că avea intenția de a cumpăra un teren agricol în zonă, precizează sursa citată.

- Continuarea articolului după publicitate -

Anchetatorii cred că hoții care au pătruns în casă sunt persoane cunoscute de familia păgubită și știau de existența banilor. Bărbatul și familia să suspectează că cel care a organizat furtul ar fi un bărbat din localitatea pe care l-au găzduit în trecut și care în seara spargerii a dispărut complet.

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA