Păgubit de peste 20.000 de euro după ce a făcut un live pe Facebook și hoții au văzut că nu este acasă

Un bărbat din localitatea Mărăcineni, județul Buzău, a fost păgubit de o sumă mare de bani după ce a decis să transmită un video în direct pe Facebook în timp ce se afla la o petrecere în altă localitate. Hoții i-au pătruns în locuință și i-au furat peste 20.000 de euro.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de sâmbătă, 9 noiembrie 2019, când bărbatul și membrii familiei sale se aflau la o petrecere organizată de niște prieteni în localitatea Pogoanele din același județ. Cuprins de valul bunei dispoziții, bărbatul a decis să împărtășească bucuria lui și cu prietenii săi de pe Facebook, așadar a transmis în direct pentru câteva momente de la petrecerea la care se aflau cu toții.

Când s-au întors acasă însă, în dimineața zilei de duminică, bărbatul și membrii familiei sale au găsit ușa de la intrare forțată, relatează Reporter Buzoian. Nu a durat mult până să descopere apoi că hoții le-au furat sumele de 10.000 de euro și 50.000 de lei, bani economisiți de-a lungul timpului pe care-i aveau ascunși în șemineul din locuință. Cu acei bani bărbatul se pare că avea intenția de a cumpăra un teren agricol în zonă, precizează sursa citată.

Anchetatorii cred că hoții care au pătruns în casă sunt persoane cunoscute de familia păgubită și știau de existența banilor. Bărbatul și familia să suspectează că cel care a organizat furtul ar fi un bărbat din localitatea pe care l-au găzduit în trecut și care în seara spargerii a dispărut complet.

@rotalianul