Panică la bordul unui avion după ce un scutec pentru adulți a fost abandonat în toaletă

O cursă a companiei Copa Airlines cu destinația Tampa, s-a întors vineri la Aeroportul Internațional din Panama City, de unde decolase, în urma unei amenințări cu bombă, a declarat autoritatea civilă de aviație a țării citată de Associated Press.

Securitatea aeroportuară de la Aeroportul Internațional Tocumen din Panama City a percheziționat vineri o aeronavă Copa Airlines în căutarea unei presupuse bombe, dar a descoperit în schimb doar un scutec pentru adulți.

Boeingul 737-800 a aterizat în jurul orei 11:00, ora locală, și a fost direcționat către o zonă izolată a pistei, unde cei 144 de pasageri au fost evacuați din avion, a informat Autoritatea Civilă de Aeronautică din Panama pe platforma de socializare X (fostul Twitter).

O echipă de geniști a inspectat apoi aeronava, dar nu a găsit nicio amenințare reală, mai precizează sursa citată.

José Castro, șeful echipei de securitate a aeroportului, a declarat că obiectul suspect semnalat a fost găsit într-una dintre toaletele avionului

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Avionul a fost izolat pe o pistă de aterizare securizată unde unitățile canine specializate în explozive ale poliției și forțele speciale au examinat obiectul și au constatat că este un scutec pentru adulți, excluzând orice risc”, a transmis Castro.