Părăsit înainte de nuntă, un român care a lucrat în Italia și-a dat iubita în judecată și i-a cerut toți banii cheltuiți cu ea

O tânără din județul Botoșani a fost chemată în instanță de fostul ei logodnic după ce femeia i-a adus la cunoștință, chiar cu o zi înainte de a se căsători, că nu mai vrea să-i fie soție. Părăsit și dezamăgit de gestul celei pe care o voia ca mireasă, bărbatul a dat-o pe tânără în judecată și i-a cerut banii pentru toate cadourile pe care i le-a făcut, inclusiv inelul de logodnă, plus daune morale.

Totul până la bani!

Conform Botoșani News, cei doi s-au cunoscut în anul 2016 și au început o relație. Bărbatul lucra în Italia și trimitea acasă mare parte din banii pe care îi câștiga. Tânăra i-a făcut o vizită în Italia, apoi s-au întors împreună în țară și au stabilit să se cunune la starea civilă, iar după un an să facă nunta. Problemele între ei au început atunci când viitorul mire a început să o întrebe pe fată ce a făcut cu banii pe care el i-a trimis din Italia. Întrebările bărbatului nu au fost tocmai pe placul partenerei sale care numai cu o zi înainte de cununia civilă l-a anunțat că s-a răzgândit și nu se mai căsătorește cu el.

Nunta a fost și ea anulată, iar avansurile la muzică, restaurant și fotograf nu se știe în ce măsură vor mai putea fi recuperate.

Iubirea s-a transformat pe loc în răzbunare

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul părăsit a simțit însă nevoia să se răzbune și a chemat-o pe fosta lui logodnică în instanță. El pretinde de la femeie să îi înapoieze banii inclusiv pentru inelul de logodnă, școala de șoferi pe care i-a plătit-o tinerei, bijuterii, telefon, dar și pentru biletul plătit ca fata să vină la el în Italia.

Tânăra ar trebui să îi restituie peste 9.000 de euro și 3.500 de lei, dar și daune morale de 10.000 de euro. Bărbatul nu are însă documente care să justifice că ar fi plătit toate aceste cadouri. Și femeia a cerut daune de 10.000 de euro, dar magistrații de la Tribunalul din Botoșani au respins ambele pretenții. Bărbatul a făcut apel sperând totuși că va putea recupera în cele din urmă banii pe care de bunăvoie și nesilit de nimeni i-a dăruit fostei sale logodnice.