Pasager beat pus la pământ de polițiști într-un aeroport din România. Jignea ceilalți pasageri și a devenit recalcitrant cu oamenii legii

Un bărbat care se afla sub influența alcoolului a fost pus la pământ de oamenii legii pe aeroportul din Otopeni după ce a coborât din avionul cu care se întorcea în România și a început să facă scandal.

Potrivit unei postări publicate pe Facebook de Sindicatul Europol, bărbatul tocmai coborâse dintr-un avion care sosise de la Lyon, Franța, și a început să jignească ceilalți pasageri care au călătorit cu el.

„A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu în avion. Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon”, au scris sindicaliștii de la Europol.

Polițiștii din aeroport au încercat apoi să-l legitimeze pe pasagerul beat, dar acesta a început să devină agresiv chiar și cu oamenii legii.

„În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, a mai relatat sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sindicaliștii Europol au publicat pe pagina lor Facebook și un video cu momentul în care bărbatul a fost pus la pământ de polițiști, acesta putând fi vizionat mai jos.

Distribuie acest articol