Pasager dat jos din avion pentru flatulență excesivă. Aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare

Un pasager nemulțumit a fost dat jos dintr-un zbor al companiei American Airlines, care opera între orașele Phoenix și Austin din SUA, în cursul săptămânii trecute, după ce a provocat un incident neobișnuit prin flatulență excesivă.

Aeronava, relatează publicația Daily Mail, care se pregătea să decoleze de la Aeroportul Internațional Phoenix Sky Harbor din Arizona către Aeroportul Internațional Austin-Bergstrom din Texas, a fost reîntoarsă de piloți la poarta de îmbarcare, suferind o întârziere de 15-30 de minute.

Un pasager prezent la bord a relatat pe rețeaua de socializare Reddit că se afla în apropierea rândului unde s-a petrecut incidentul.

Autorul postării a descris incidentul din 14 ianuarie ca fiind „oarecum amuzant” și „destul de interesant”, menționând că nu a filmat evenimentul.

Acesta și-a amintit că pasagerul în cauză părea „vizibil nemulțumit de ceva, poate era mahmur”, după ce a urcat la bordul avionului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Imediat ce s-a așezat, a început să murmure ceva de genul ‘la naiba’”, a scris utilizatorul Reddit.

După ce majoritatea pasagerilor s-au așezat, individul a spus: „Credeți că asta a fost nepoliticos? Ei bine, ce ziceți de acest miros?” Și a flatulat.

Autorul  postării de pe Reddit nu a știut să spună ce anume a provocat această reacție, dar a declarat că, deși a fost „oarecum amuzant să auzi asta, a fost nepotrivit, mai ales venind de la un bărbat adult într-un avion”.

Alături de pasagerul nemulțumit se aflau femei care „păreau să-și vadă de treaba lor”, a mai precizat utilizatorul Reddit.

„Nu am auzit răspunsul nimănui la asta, dar eu și tipul de lângă mine ne-am schimbat zâmbete și am dat din cap”, a scris el.

Pasagerul care a flatulat a adăugat: „Da, să mâncăm cu toții cele mai mirositoare mâncăruri posibile, în același timp.”

Câțiva pasageri serveau gustări sau alimente când bărbatul a făcut aceste remarci șocante.

Utilizatorul de social media a menționat, de asemenea, că bărbatul era „zgomotos și condescendent” când a făcut această declarație.

Un pasager aflat în apropiere l-ar fi atenționat pe individ: „Dacă nu-ți place, poți să zbori cu un avion privat”.

Un alt pasager a intervenit, spunând: „Cred că toți suntem de acord că tu ești cel nepoliticos aici”, și-a amintit autorul.

Bărbatul cu flatulență a răspuns ceva de genul „asta e atât de lipsit de clasă”, iar celălalt i-a replicat „ei bine, te afli aici în clasa economică cu noi toți”, a mai povestit pasagerul.

Însoțitorii de zbor au intervenit în timp ce avionul se îndrepta spre pistă. Câteva momente mai târziu, avionul s-a oprit când echipajul de zbor a anunțat:

„Ne cerem scuze pentru întrerupere, dar ne întoarcem la poartă. Vom oferi mai multe informații când le vom avea.”

Pe măsură ce zborul se întorcea la poarta de îmbarcare, un însoțitor de zbor s-a apropiat și l-a informat pe pasagerul care a flatulat că nu poate rămâne la bordul avionului.

„El a răspuns simplu, ‘Nu înțeleg’, iar ea i-a spus că vor discuta despre asta în afara avionului”, a scris autorul.

„El s-a ridicat, și-a luat geanta și a coborât liniștit din avion. Toți am răsuflat ușurați când a fost dat jos, cred că majoritatea erau îngrijorați de ce ar putea spune sau face în continuare”, a mai adăugat pasagerul.

„Călătoria a fost întârziată doar cu 15-30 de minute, așa că per total cred că American Airlines a gestionat situația rapid.”

O a doua persoană, care spunea că se afla pe același zbor, a scris la aceeași postare: „Pot confirma că a fost un zbor mirositor! Nu știam ce a declanșat întreaga situație, dar erau multe mirosuri care concurau acolo.”

Canalul WhatsApp Rotalianul - Revista Românului din Italia

„A fost surprinzător că a plecat pașnic, dar a fost destul de umilitor. Am putut să-l aud murmurând ‘pur și simplu nu înțeleg’.”

Daily Mail a contactat American Airlines pentru un comentariu, dar nu a primit un răspuns până la momentul publicării.