Pasager mort în avion, după ce s-a simțit rău în timpul zborului. Ceilalți călători credeau că doarme

Pasagerul unui avion a fost găsit mort în scaunul său, în urma unui zbor din cursul zilei de luni, 4 decembrie 2023.

Tragedia s-a petrecut la bordul unui avion al companiei aeriene IndiGo, relatează Times Of India, care efectua zborul 6E 6041 de la Chandigarh la Kolkata, în India.

Jain, care se întorcea spre casă, a fost găsit inconștient de către alți pasageri și echipajul de zbor după aterizarea pe aeroportul din Kolkata, în seara zilei de luni.

Incidentul a avut loc după ce Jain a început să se simtă rău pe parcursul zborului, manifestând transpirație abundentă și dificultăți de respirație.

După ce a băut apă, Jain a declarat că se simte mai bine și s-a așezat pe scaun cu ochii închiși, moment în care ceilalți pasageri au presupus că doarme.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La aterizarea avionului însă, în jurul orei 22:50, echipajul cabinei a încercat să-l trezească și a constatat că nu mai respira.

Echipa medicală de urgență a fost chemată imediat, iar pasagerul a fost transportat la cel mai apropiat spital, unde a fost declarat decedat la sosire.

Un oficial al spitalului a declarat: „Bărbatul nu avea puls când a fost adus aici. Medicii noștri l-au verificat și au constatat că era decedat.”

Corpul lui Jain a fost trimis la Colegiul Medical și Spitalul RG Kar, iar după efectuarea autopsiei, a fost înmânat rudelor sale, în cursul zilei de marți.

- Continuarea după publicitate -

Poliția indiană a menționat că rapoartele preliminare sugerează că a suferit un atac de cord, dar așteaptă raportul complet al anchetei pentru a determina cauza exactă a decesului.

Compania IndiGo a emis un comunicat în care a precizat: „A avut loc un incident nefericit la aeroportul din Kolkata. Un pasager al zborului 6E 6041 a leșinat.

Personalul IndiGo l-a transportat prompt la cel mai apropiat spital. Din nefericire, pasagerul nu a supraviețuit. Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu familia și cei dragi ai pasagerului.”

@rotalianul