Pasager oprit să urce în avion pentru că era beat. Soția lui a plecat în călătorie fără el

O femeie implicată recent într-un incident neobișnuit care a avut loc la aeroport a povestit pe Reddit cum a fost împiedicat să urce la bordul unui avion din cauza stării de ebrietate, chiar înainte de o călătorie planificată pentru a-i vizita pe părinții femeii în țara lor natală.

Utilizatoarea cu numele CantaloupeLife7504 și în vârstă de 28 de ani, a relatat însă că a decis să continue călătoria fără soțul ei, Adam, în vârstă de 30 de ani, pe care l-a lăsat în grija fratelui său.

Potrivit canalului de televiziune Fox News, femeia și soțul ei s-au căsătorit recent și intenționau să îl viziteze pe tatăl ei, care s-a mutat înapoi în țara lor de origine după divorțul de mama ei.

Deși Adam a acceptat inițial să o însoțească, starea acestuia de ebrietate l-a împiedicat să participe la călătorie, care era programată pentru data de 26 martie 2024.

Femeia a explicat că tatăl ei nu îl agrează pe Adam, ceea ce a generat și tensiuni anterioare între ei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Planificam o călătorie în țara mea natală pentru a-i face o surpriză tatălui meu și l-am rugat pe Adam să mă însoțească.

A fost de acord, dar apoi a ezitat, când i-am spus că vom sta cu tatăl meu și a spus ceva ceea ce am crezut că este o glumă, cum că are nevoia să bea înainte de a-l întâlni”, a povestit ea.

Bărbatul nu a glumit însă, iar când femeia a ajuns la aeroport, la puțin timp după soțul ei, l-a găsit atât de beat încât echipajul de zbor nu i-a permis să urce în avion.

CantaloupeLife7504 a povestit apoi cum a decis să plece în călătorie fără el, lâsându-l pe acesta n grija fratelui.

„Țara mea natală este departe, așa că biletele sunt scumpe și mi-am luat concediu de la muncă pentru această călătorie”, s-a justificat ea.

„Adam s-a supărat foarte tare și a spus că dacă rolurile ar fi fost inversate, el nu m-ar fi lăsat niciodată singură, beată fiind”, a mai spus femeia.

Reacțiile utilizatorilor Reddit au fost majoritar în favoarea deciziei ei de a-l lăsa pe Adam la aeroport, mulți sugerând că problemele mai profunde ale acestuia cu alcoolul necesită atenție serioasă.

Un alt utilizator a comentat că Adam „a încercat în mod intenționat să strice momentul cu tatăl tău pentru că tatăl tău nu îl consideră pe placul său.”

Rosalinda Randall, un expert în etichetă din California, a sugerat că femeia ar trebui să discute separat cu tatăl și soțul ei despre aceste probleme pentru a evita complicații viitoare.

Randall a menționat că, având în vedere circumstanțele călătoriei — bilete scumpe și timp liber necesar de la muncă — decizia de a rămâne la bordul avionului a fost justificată.

Comentarii suplimentare pe subredditul AITA au subliniat că Adam „a făcut o alegere conștientă de a se îmbăta”, ceea ce indică o posibilă neglijare a responsabilităților sale în relație.

Mai mult, unii utilizatori au remarcat că acest comportament ar putea indica o problemă mai gravă de dependență de alcool.

În concluzie, incidentul a stârnit o discuție aprinsă pe rețeaua de socializare și a evidențiat problemele personale și de relație cu care se confruntă cuplul, sugerând că acestea necesită o abordare serioasă și poate chiar reconsiderarea unor aspecte ale căsătoriei lor.

De admirat în acest caz, însă, este decizia companiei aeriene de a nu-l lăsa pe bărbatul în stare de ebrietate să călătorească cu avionul.