Pasager Ryanair, criză de nervi după ce a pierdut avionul. A bătut personalul din aeroport și a distrus mobilierul

Un incident grav a avut loc la aeroportul Palma de Mallorca din Spania, unde un pasager al companiei Ryanair a atacat personalul și a distrus mobilierul și un computer după ce a ratat zborul său.

Imaginile video surprind un bărbat fără tricou, al cărui nume nu a fost dezvăluit încă, aruncând un coș de gunoi într-un perete și făcând gesturi furioase către angajații Ryanair care se ascundeau în spatele unei uși de sticlă.

Pasagerul, relatează Daily Mail, aflat într-o stare evidentă de agitație, a fost filmat strigând injurii la personalul de la sol al companiei, în jurul orei 5:43 dimineața, după ce a pierdut zborul său către Gran Canaria.

Se pare că, înainte de acest incident, bărbatul și-a scos tricoul în semn de furie și a început să arunce cu mobilierul în direcția personalului aeroportului.

La un moment dat, a ridicat un computer și l-a aruncat într-unul dintre pereți, făcând la fel și cu un scaun, o imprimantă și un coș de gunoi, potrivit publicației spaniole Ultima Hora.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Surse locale afirmă că, cu câteva momente înainte de filmarea acestor imagini, bărbatul ar fi agresat fizic un angajat Ryanair.

În fața situației critice, personalul companiei aeriene a cerut ajutorul forțelor de ordine, iar șase agenți de securitate au intervenit la locul incidentului.

Aceștia au constatat că bărbatul continua să arunce obiecte și să strige injurii. Pe podeaua porții de îmbarcare, s-au găsit bucăți de mobilier distrus.

Ulterior, informațiile arată că bărbatul a intrat în toaleta pentru femei, unde a spart o oglindă și a amenințat că se va sinucide cu un ciob.

Se pare că acesta și-a provocat singur unele răni la piept și abdomen, dar agenții de securitate au reușit să-l imobilizeze până la sosirea ofițerilor din Guardia Civil.

Aceștia din urmă l-au transportat la spital pentru tratament, iar mai apoi a fost reținut