Pasageră amenințată în avion de un bărbat. I-a pus o lamă de ras la gât

Un pasager dintr-un avion cu destinația Salt Lake City, care decolase de la New York, a fost pus sub acuzare după ce i-a pus la gât unei femei o lamă de ras, deoarece nu-i plăcea filmul la care se uita aceasta. Bărbatul este acuzat de agresiune cu o armă periculoasă și introducerea de arme într-un avion, informează Digi24.

Se numește Merrill Darrell Fackrell și are 41 de ani. El a urcat în avionul care a decolat de pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy cu un aparat de ras, de tipul celor folosite în frizerii, pe care a reușit să-l ascundă.

În timpul zborului, a încercat să blocheze cu mâna ecranul pe care pasagera de lângă el urmărea un film. Apoi i-a pus la gât lama de ras și i-a spus să oprească filmul. Pasagera a reușit să se ridice de pe scaun și să iasă pe culoar, iar soțul ei, care stătea în același rând, a solicitat ajutorul însoțitorilor de zbor. Femeia nu a fost rănită.

Procurorii au spus despre agresor că ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, iar acum este acuzat de agresiune cu o armă periculoasă și introducerea de arme într-un avion.