Pasageră deranjată în avion de o mamă care a schimbat de mai multe ori scutecul copilului. „Mirosea îngrozitor!”

Călătoriile cu avionul pot fi convenabile, dar niciodată nu știi cine îți va fi vecin în spațiul restrâns al aeronavei.

Fie că este vorba de pasageri agitați sau de bebeluși care plâng, călătorii trebuie deseori să facă uz de multă toleranță pe durata zborului.

O femeie a declarat că o călătorie recentă s-a dovedit a fi una dintre cele mai neplăcute experiențe. Ea a fost extrem de mult deranjată de prezența unor bebeluși la bord.

Femeia se afla pe un zbor nocturn, cu durata de patru ore, de la 10:00 seara până la ora 2:00 dimineața. Pasagera care s-a așezat în spatele ei călătorea cu un bebeluș.

Băiețelul a devenit agitat pe parcursul zborului, țipând, dând cu picioarele în spatele scaunului și punându-și picioarele pe brațul scaunului femeii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mai mult, el a avut nevoie de schimbări repetate ale scutecului.

„Mama i-a schimbat scutecul de trei ori, direct pe scaun. Nu s-a deranjat să meargă la toaletă, deși era la doar un rând distanță de partea din spate a avionului, foarte aproape de aceasta. Mirosea îngrozitor!”, a relatat femeia pe Reddit și citată de Mirror.

Ea a mai adăugat:

„A mai fost un bebeluș pe un alt scaun care începea să țipe din când în când. Doamne ferește, o doamnă avea chiar și un cățeluș în avion, dar acesta nu a făcut niciun fel de scandal. Un adevărat îngeraș! Poate a primit un sedativ, nu știu. Dar acești părinți ar trebui fie să își adoarmă cumva copiii în timpul călătoriilor, fie să nu li se permită să îi aducă pe anumite zboruri. Doamne, ajută!”

Opiniile similare nu s-au lăsat așteptate, mai mulți oameni au comentat postarea femeii nemulțumite:

„Schimbarea unui scutec în avion mi se pare un fel de pericol biologic. Aș plăti mai mult pentru zboruri fără copii, deși părinții ar striga DISCRIMINARE”, a scris cineva.

O altă persoană a adăugat: „Aș plăti aproape dublu pentru un zbor fără copii. Nu îi învinuiesc pe copii, ci pe părinți.”

O altă persoană a menționat: „Motivul principal pentru care am plătit pentru prima clasă a fost că speram să evităm copiii, dar clar că acest lucru nu s-a întâmplat.”

În final, un al patrulea utilizator a intervenit: „De ce oamenii își iau copiii mici în avioane? Părinții mei nu m-au luat cu avionul până când nu am împlinit 12 ani și puteam să mă comport corespunzător.”