O pasageră a încercat să se îmbarce în avion cu un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână. Reptila avea 1,20 metri

Agenții de securitate de la Aeroportul Internațional Tampa din Florida, în SUA, au descoperit recent un șarpe Boa Constrictor în bagajul de mână al unei femei care urma să se îmbarce într-un avion.

Descoperirea a fost făcută de agenții TSA (Administrația pentru Securitatea Transporturilor din SUA) în timp ce bagajul pasagerei trecea pe sub scanerul cu raze X.

După ce au verificat mai bine imaginile pentru a înțelege dacă într-adevăr au văzut ceea ce credeau că au văzut, ofițerii de securitate i-au cerut pasagerei să deschidă bagajul și au găsit în interior, printre altele, un șarpe Boa Constrictor de o lungime de 1,20 de metri.

„Înfășurat, în bagajul de mână al unei pasagere, era un Boa Constrictor de 120 de centimetri! Chiar nu avem nicio bucurie în a descoperi vreun animal de companie care trece printr-un aparat cu raze X”, au scris reprezentanții TSA într-o postare pe Instagram.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Travel Tips & Dad Joke Hits 🎶 (@tsa)

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Agenții de securitate au alertat apoi compania aeriană cu care femeia urma să călătorească, iar personalul companiei i-a permis acesteia să-și continue călătoria, dar fără șarpe în bagajul său.

Nu este primul incident de acest gen. În urmă cu câteva luni, un bărbat a reușit să călătorească din SUA până la München, Germania, cu aligator viu în bagajul de cală.

Mai multe detalii în articolul de mai jos: