Pasageră moartă în timpul zborului spre Italia. Avionul a aterizat de urgență pe un alt aeroport

O femeie în vârstă de 35 de ani a murit în timpul unui zbor din Algeria către Italia, în ciuda eforturilor de salvare realizate la aeroportul Cagliari Elmas din Sardinia, unde avionul a aterizat în regim de urgență.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, victima călătorea cu un avion al companiei aeriene Ita spre Milano pentru a urma un tratament medical pentru o boală gravă.

În timpul zborului însă, starea sa de sănătate s-a înrăutățit brusc, iar echipajul de bord a decis să aterizeze de urgență la Cagliari pentru a permite intervenția serviciilor medicale de urgență.

Cu toate acestea, intervenția rapidă a echipei medicale de la aeroportul Elmas s-a dovedit a fi în zadar.

Medicii nu au reușit să salveze viața femeii, a cărei stare de sănătate deja precară s-a deteriorat rapid în timpul zborului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit echipelor medicale, decesul a fost cauzat de o afecțiune gravă, care a fost agravată de starea de sănătate deja fragilă a victimei.

Scena tragică, la care au asistat ceilalți pasageri aflați la bord, a fost descrisă ca fiind îngrozitoare.

Personalul medical de la aeroportul don Cagliari și echipajul de pe ambulanță sosit la fața locului au încercat în zadar să-i salveze viața, folosind chiar și un defibrilator, însă toate eforturile au fost inutile.

Soțul victimei, și el de origine algeriană, călătorea împreună cu ea. Bărbatul a asistat neputincios la încercările echipelor medicale de a-i salva viața soției sale.

Procurorul Marco Cocco de la Parchetul din Cagliari a dispus imediat returnarea corpului familiei pentru înmormântare.