Pasageri șocați după ce au văzut un lucrător al aeroportului reparând cu bandă adezivă aripa avionului

Pasagera unui zbor al companiei aeriene Spirit Airlines, care a decolat de pe Aeroportul Internațional din Nashville (capitala statului american Tennessee), a rămas șocată după ce a văzut un lucrător al aeroportului reparând cu bandă adezivă aripa avionului.

banda-adeziva-vion-2023-428

După cum relatează ziarul britanic Mirror, femeia a filmat momentul respectiv și apoi a postat videoclipul pe TikTok, unde a devenit viral în scurt timp. „Motivul pentru care nu zbor cu Spirit”, a scris ea sub numele de utilizator @myhoneysmacks.

„Nu-mi pasă dacă este o bandă de avion, aviație sau altceva, faptul că trebuie să lipiți avionul și apoi o faceți în timp ce oamenii sunt la bord, ca și cum noi nu v-am vedea”.

În videoclip, lucrătorul aeroportului este văzut cum stă pe o scară și se chinuie să ruleze banda adezivă de-a lungul părții superioare a aripii avionului, în timp ce pasagerii privesc din interiorul aeronavei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Acesta este motivul pentru care nu voi zbura cu Spirit. O voi face cu Southwest, dar cu Spirit nu, domnule”, a explicat creatoarea videoclipului disprețul ei pentru compania aeriană cu buget redus.

Femeia a continuat să comenteze imaginile ireale la care a fost, fără să vrea, martoră.

„După un timp, vor avea nevoie de o rolă nouă de bandă adezivă, benzile lor își vor pierde din aderență, tu vei zbura în jurul lumii și ai nevoie de o bandă care ține totul laolaltă”, a adăugat ea.

@myhoneysmacks Im only flying southwest now 😤 #spirit #spiritairlines #plane #planecrash #cockpit #airline #flight #fly #scary #omg #mindboggling ♬ original sound – My Honey Smacks 🍯🐝 Youtuber

- Continuarea după publicitate -

Comentariile n-au întârziat să apară după cele 1,6 milioane de vizualizări ale înregistrării video.

„Aceasta se numește Speed ​​Tape, e folosită pentru a efectua reparații minore la avioane. Fiecare companie aeriană îl folosește, inclusiv SouthWest”, a explicat un utilizator despre banda adezivă.

John Nance, un pilot veteran și consultant în probleme de siguranță a zborului, a declarat pentru Traveller: „Nu va fi niciodată o simplă bucată de bandă adezivă de grădină folosită la un avion”.

„Se numește Speed Tape pentru că, atunci când este aplicată, va adera la aripa unui avion care călătorește foarte repede prin aer”, potrivit blogului de călătorie The Points Guy.

„Poate rezista la temperaturi cuprinse între -54°C și 315°C și are un strat de pânză acoperit cu folie de aluminiu cu un adeziv siliconic foarte puternic, făcându-l mai eficient decât banda adezivă”, potrivit New York Post.

Un utilizator TikTok a întrebat: „De ce mai stai în avion?”

Altul a adăugat: „Aceasta este banda adezivă Gorilla Glue. Fetițo, ești mai în siguranță decât erai înainte de a fi reparată”.

Un alt comentator a asigurat-o pe creatoarea videoclipului că lucrătorul companiei și-a făcut treaba corect: „L-a lipit jos, așa că este în regulă”.

Încă un utilizator a scris: „Spirit (compania aeriană) care încearcă să facă niște spirite adevărate”.

@rotalianul