Pasageri surprinși întreținând raporturi intime în toaleta avionului. Un însoțitor de zbor a deschis ușa să-i vadă toată lumea

Doi pasageri ai unui avion au fost reținuți de poliție după ce au fost surprinși întreținând raporturi intime în toaleta aeronavei, în timpul zborului. Ei au fost descoperiți când un membru al echipajului a deschis ușa toaletei.

634-202309141111
Însoțitorul de zbor i-a expus pe cei doi indivizi în fața tuturor pasagerilor. Sursă foto: dailymail.co.uk.

Un videoclip devenit viral pe internet arată cum pasagerii au început să aplaude și să strige când angajatul companiei aeriene easyJet, care opera zborul de la Londra, Marea Britanie, spre Ibiza, Spania, a deschis ușa și i-a expus pe cei doi indivizi.

Cu toate acestea, o înregistrare din zborul respectiv sugerează că cuplul nu era dispus să se oprească prea curând, bărbatul închizând imediat ușa toaletei pentru a-și continua fericita activitate.

Un purtător de cuvânt al companiei easyJet a declarat pentru Daily Mail că cei doi pasageri înfierbântați au fost întâmpinați de poliție la sosirea pe insula spaniolă, care este renumită în lume pentru petrecerile sale.

Cei care aveau loc pe scaunele din spate și au văzut întregul episod păreau să găsească incidentul hilar și au fost văzuți urmărind cu gura căscată întreaga scenă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O femeie a fost auzită strigând „Oh, Dumnezeule”, înainte de a întreba-o pe prietena sa dacă a reușit să filmeze totul.

În schimb, membrul echipajului părea că nu prea știe cum să reacționeze și a fost văzut în clipul video ținându-și capul în mâini, după ce i-a surprins pe cei doi.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Il Messaggero (@ilmessaggero.it)

Videoclipul a fost distribuit pe larg pe rețelele de socializare, utilizatorii glumind pe seama sa cu fraze precum: „Ryanair ar fi cerut un cost suplimentar” sau „sper că nu era pilotul.”

O purtătoare de cuvânt a easyJet a declarat pentru Daily Mail: „Putem confirma că acest zbor de la Luton la Ibiza din 8 septembrie a fost întâmpinat de poliție la sosire din cauza comportamentului a doi pasageri la bord.”

Identitatea cuplului nu este cunoscută și nici nu a fost confirmat dacă au avut loc arestări în Ibiza, ci doar că cei doi indivizi au fost reținuți de polițiști după aterizare pentru ulterioare investigații.

Distribuie acest articol