Pasagerii din două avioane spre Italia s-au trezit fără bagaje la destinație. „Ne-au spus că au o veste proastă pentru noi”

Sute de pasageri de pe două curse România – Italia au rămas fără bagaje după ce valizele lor au fost inversate între cele două zboruri.

Avioanele, aparținând companiei aeriene Wizz Air, au decolat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, cu destinația Bergamo și Bologna.

La aterizare pasagerii cursei de Bergamo s-au trezit cu bagajele celor care zburau spre Bologna și invers. Este posibil ca oamenii să aștepte câteva zile până își vor primi bagajele.

Un român, pasager într-unul dintre cele două avioane, a declarat conform Digi24:

„Ni s-a spus că e o veste proastă pe care trebuie să o aflăm, și anume că bagajele noastre au aterizat în Bologna, iar cele ale pasagerilor care zburau către Bologna au ajuns la noi, din cauza unui inconvenient creat la aeroport.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ce au fost sfătuiți să facă:

„Căpitanul zborului ne-a spus că ne ducem la secțiunea de lost&found și să vorbim acolo cu personalul aeroportului, care ne-a spus că putem opta fie pentru a ni se trimite bagajele la locația în care ne aflăm, fie să le ridicăm de la aeroport. Au spus că în situația în care noi am alege varianta de a le primi în locația unde ne vom afla va dura ceva mai mult. Eu sper să îmi recuperez bagajul astăzi, pentru că am optat pentru a-l ridica de la aeroport. Dacă aș fi optat pentru a-l primi direct în Milano cred că ar fi durat undeva la trei zile”, a mai spus pasagerul român.

Distribuie acest articol