Păstor român bătut cu sălbăticie în Italia de trei conaționali și un italian

Un act de violență brutală a șocat comunitatea locală, după ce patru indivizi au fost identificați și denunțați pentru agresarea unui păstor român noaptea, în rulota în care se odihnea.

Carabinierii din Occimiano au denunțat la Procuratura din Vercelli un italian de 57 de ani și trei cetățeni români în vârstă de 36, 37 și 55 de ani, sub suspiciunea de vătămare corporală gravă și sechestrare de persoană, relatează La Stampa.

Incidentul a avut loc într-o zonă rurală, unde păstorul român în vârstă de 36 de ani își ducea turmele la păscut și unde avea rulota în care se odihnea noaptea.

Cei patru indivizi au pătruns cu forța în rulotă și l-au atacat cu lovituri de picioare, pumni și cu un baston, cauzându-i leziuni corporale considerate vindecabile în termen de 20 de zile.

Apoi, agresorii l-au pus pe păstorul român în portbagajul unui vehicul folosit de bărbatul de 57 de ani și l-au abandonat pe teritoriul comunei Mirabello Monferrato.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din fericire, victima a reușit să ceară ajutor la localnici, fiind apoi transportată la spitalul din Casale Monferrato.

În urma investigațiilor, carabinierii au reușit să identifice și să denunțe pe cei patru agresori, care acum vor trebui să răspundă pentru faptele lor în fața justiției.

Motivele exacte ale agresiunii și relația dintre atacatori și victimă nu au fost încă dezvăluite.