Un patron din Italia a amenințat cu pistolul un angajat care refuza să facă testul pentru coronavirus. „A tras un foc în aer”

Nu doar unii dintre cei care nu cred că există COVID-19 recurg la gesturi extreme și pun viața altor persoane în pericol, ci și cei care sunt convinși de existența acestuia, așa cum o demonstrează o întâmplare recentă petrecută în localitatea italiană Concordia sulla Secchia din provincia Modena. Mai exact, patronul unei firme din sectorul biomedical a amenințat cu pistolul un angajat care a refuzat să se supună testului pentru coronavirus și a ajuns chiar să tragă și un foc de armă în aer, informează publicația locală Gazzetta di Modena citată de Corriere della Sera.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un antreprenor chinez în vârstă de 38 de ani care în urmă cu câteva zile a fost contactat de un fost angajat, un tânăr afgan de 23 de ani, ce și-a exprimat intenția de a se întoarce la același loc de muncă. Patronul chinez a acceptat cererea afganului, dar numai cu condiția să efectueze testul cu tampon pentru coronavirus înainte de a începe lucrul.

Tânărul de 23 de ani a refuzat, însă, iar între cei doi a început apoi o ceartă aprinsă care în cele din urmă s-a terminat cu un foc de armă tras în aer de către antreprenorul chinez. Văzându-se amenințat cu arma, tânărul de 23 de ani a sunat la 112 și a cerut intervenția carabinierilor care l-au denunțat pe angajator pentru amenințare agravată.

Distribuie acest articol