VIDEO. Trei români urmăriți de carabinieri în Italia s-au răsturnat cu un BMW. Un al patrulea pasager a fugit și este de negăsit

Un autoturism marca BMW, urmărit de carabinieri, s-a răsturnat în dimineața de 6 septembrie, la Milano, pe via Gattamelata (zona Fiera). La bordul mașinii se aflau patru cetățeni dintre care trei români, reținuți de carabinieri. Al patrulea pasager a fugit și este de negăsit. Naționalitatea lui nu a fost dezvăluită, menționează Milano Today.

Acțiunea s-a declanșat cu puțin înainte de ora 9:00, în Viale Certosa, când carabinierii au încercat să oprească un autoturism BMW cu patru persoane la bord.

Șoferul, însă, a preferat să accelereze și BMW-ul, urmărit de carabinieri, s-a îndreptat cu viteză spre via Gattamelata, unde, la intrarea în tunel, a lovit trei mașini după care s-a răsturnat.

Cei patru bărbați aflați la bord au reușit să iasă din mașină și au luat-o la fugă în direcția spre Casa Milan, traversând tot tunelul. Trei din cei patru pasageri din mașină au fost opriți chiar în fața sediului clubului de fotbal. Ei au fost identificați ca fiind de naționalitate română. Al patrulea este căutat de carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul