Pensionar din Italia jefuit de o româncă. A mințit că e menajera familiei care locuiește la etaj

O infractoare româncă în vârstă de 39 de ani a reușit să înșele un pensionar italian și să intre în apartamentul acestuia din Ladispoli (Lazio) după ce i-a spus că e menajera familiei care locuiește la etaj și că în timp ce făcea curățenie a scăpat un cercel în balconul de dedesubt. Intrată în casa bătrânului a furat 300 de euro în numerar și mai multe bijuterii, menționează Corriere della Citta.

Pensionarul de 81 de ani, nu a pus la îndoială spusele femeii. El a fost abordat de către aceasta în timp ce se pregătea să intre în apartamentul său din centrul localității menționate mai sus. Infractoarea s-a prezentat ca fiind menajera vecinilor de la etajul superior și s-a plâns că în timp ce făcea curățenie i-a căzut un cercel pe balconul bătrânului. Nimic mai fals, era doar o modalitate de a intra în casa pensionarului și de a-l jefui.

Odată intrată în apartament și profitând de un moment de neatenție din partea proprietarului, femeia s-a pus pe cotrobăit și ar fi pus mâna pe 300 de euro și mai multe bijuterii. Părea că planul îi reușise de minune, numai că în acel moment a sosit la adresa respectivă fiul pensionarului, în vârstă de 49 de ani, care și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă.

Așa zisa „menajeră” a încercat să scape, dar în zadar. Bărbatul a blocat-o și a chemat carabinierii. Femeia a fost dusă la închisoarea din Civitavecchia, în timp ce bunurile furate au fost returnate proprietarului.

Distribuie acest articol