Pensionar din Italia jefuit de o româncă. A mințit că e menajera familiei care locuiește la etaj

O infractoare româncă în vârstă de 39 de ani a reușit să înșele un pensionar italian și să intre în apartamentul acestuia din Ladispoli (Lazio) după ce i-a spus că e menajera familiei care locuiește la etaj și că în timp ce făcea curățenie a scăpat un cercel în balconul de dedesubt. Intrată în casa bătrânului a furat 300 de euro în numerar și mai multe bijuterii, menționează Corriere della Citta.

Pensionarul de 81 de ani, nu a pus la îndoială spusele femeii. El a fost abordat de către aceasta în timp ce se pregătea să intre în apartamentul său din centrul localității menționate mai sus. Infractoarea s-a prezentat ca fiind menajera vecinilor de la etajul superior și s-a plâns că în timp ce făcea curățenie i-a căzut un cercel pe balconul bătrânului. Nimic mai fals, era doar o modalitate de a intra în casa pensionarului și de a-l jefui.

Odată intrată în apartament și profitând de un moment de neatenție din partea proprietarului, femeia s-a pus pe cotrobăit și ar fi pus mâna pe 300 de euro și mai multe bijuterii. Părea că planul îi reușise de minune, numai că în acel moment a sosit la adresa respectivă fiul pensionarului, în vârstă de 49 de ani, care și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă.

Așa zisa „menajeră” a încercat să scape, dar în zadar. Bărbatul a blocat-o și a chemat carabinierii. Femeia a fost dusă la închisoarea din Civitavecchia, în timp ce bunurile furate au fost returnate proprietarului.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol