Pensionar italian arestat, a bătut și amenințat cu pușca 2 prostituate românce. Nu voia să plătească „serviciile”

Un pensionar italian în vârstă de 75 de ani din localitatea Aprilia, provincia Roma, a fost arestat de carabinierii din Pomezia după ce a amenințat și bătut două prostituate românce cu o pușcă, refuzând totodată să le plătească „serviciile” oferite.

Potrivit Roma Today, totul s-a întâmplat între orele 10:00 și 12:00 de vineri, 23 august 2019. Bătrânul italian, care se afla la volanul unei furgonete în zona Santa Palomba din Roma, a făcut un acord cu două prostituate românce în vârstă de 27 și 29 de ani pentru două ore de prestații sexuale în schimbul sumei de 300 de euro.

Femeile s-au urcat astfel în mașina clientului și au mers cu toții într-o zonă izolată, mai exact pe via della Stazione di Pavona, unde au consumat raportul sexual. La întoarcere spre zona Santa Palomba însă bărbatul de 75 de ani a tras mașina pe dreapta și a început să se certe cu prostituatele care îi cereau suma de bani corespunzătoare acordului. Pensionarul a scos apoi o pușcă și a început să le lovească și să le amenințe pe femei, dar una dintre ele a reușit să fugă din mașină.

Cea care a fugit a sunat imediat la carabinieri și în scurt timp aceștia au sosit la fața locului, unde se afla furgoneta, găsindu-l pe pensionar și pe cealaltă prostituată în interior. La vederea militarilor, bătrânul nu a opus rezistență și a fost arestat pe loc, iar pușca, pentru care avea permis de port-armă, i-a fost pusă sub sechestru. În mașină au mai fost găsite și două cuțite, precum și un un pistol cu capse.

Cele două femei românce agresate au fost conduse la secția Urgențe de la spitalul Sant’Anna din Pomezia unde medicii le-au recomandat cinci zile de îngrijiri medicale pentru rănile suferite. Pensionarul italian, în schimb, a fost condus la închisoare fiind acuzat de

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul