Pensionar italian, dăruiește 127.000 de euro femeii românce de care era îndrăgostit și fiicei acesteia, acuzate de fraudă

Locuiește la Bassano del Grappa, în Veneto, nordul Italiei, este un pensionar italian văduv în vârstă de 77 de ani și s-a îndrăgostit nebunește de o frumoasă româncă în vârstă de 42 de ani. Atât de „nebunește” încât bărbatul italian, în aproximativ trei luni, a transferat mai mult de 127.000 de euro femeii românce de 42 de ani și fiicei sale de 22 de ani, în contul din România, relatează quotidianidipuglia.it.

Pensionarul s-a oprit la 127.000 de euro nu din voința sa, ci datorită intervenției drastice a fiilor săi care au descoperit ceea ce se petrecea cu banii tatălui lor și au blocat imediat contul bancar, denunțând în același timp mama și fiica pentru fraudă.

Din reconstituirile carabinierilor conduși de căpitanul Adriano Fabio Castellari, cele două femei românce, C.L. de 42 ani și fiica sa M.A. de 22, au reușit cu un comportament afectuos să intre în sufletul și în casa pensionarului italian care le-a înmânat de mai multe ori, în urma unor vizite cordiale la domiciliu, suma de 127.000 de euro, femeile românce plângându-se că aveau nevoie pentru a-și plăti unele datorii în România.

Bătrânul nu a vorbit despre prietenia cu cele două românce cu fiii săi, iar aceștia nu știau nimic despre plățile generoase transferate de tatăl lor într-un cont curent din România. Fiii italianului au descoperit singuri aceste tranzacții dintr-un control întâmplător al contului curent al pensionarului din care au observat o uriașă ieșire de bani și astfel au descoperit povestea „de dragoste” pe care o trăia tatăl lor.

Au denunțat imediat către carabinieri care au rezolvat rapid ancheta: mama și fiica vor trebui să răspundă de acuzațiile grave de înșelăciune.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20