Un pensionar italian de 70 de ani acuză o româncă de furt, ea îl acuză de hărțuire

A văzut-o cu plasele de cumpărături pline și s-a oferit să o ajute, ducând-o cu mașina acasă, iar ea a acceptat. Pe drum, însă, ceva s-a întâmplat, doar ei știu ce, iar călătoria s-a terminat cu două plângeri depuse la Poliție. El împotriva ei, ea împotriva lui.

Protagoniștii întâmplării sunt un pensionar italian de 70 de ani și o româncă mult mai tânără decât el care se aflau la data de 7 mai 2021 în piața de la Moncalieri (lângă Torino, în Piemont), organizată în fiecare vineri.

Potrivit Torino Oggi, cei doi au pornit la drum din piață, dar bătrânul a oprit mașina la un moment dat și a chemat polițiștii la fața locului, acuzând-o pe conaționala noastră că i-a smuls lanțul de aur de la gât. Obiectul de valoare a fost găsit apoi la mică distanță de mașina pensionarului.

Femeia de naționalitate română, în schimb, le-a spus polițiștilor că bătrânul a început să o hărțuiască în timp ce călătoreau cu mașina, iar ea a recurs la gestul de a-i smulge lanțul de la gât pentru a se apăra.

În cele din urmă, totul s-a sfârșit cu câte o plângere depusă din partea fiecărui protagonist. Italianul de 70 de ani a denunțat-o pe româncă pentru furt, ea l-a denunțat pentru hărțuire.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI