Pensionar italian judecat pentru tentativă de viol asupra îngrijitoarei românce

Ea l-a acuzat pe el de tentativă viol și are documente medicale care atestă că a suferit unele traume fizice, iar el o acuză pe ea că l-a agresat și la rândul lui are și el certificate medicale care demonstrează că a fost zgâriat pe față. Așa s-a ajuns, de fapt, la două procese în tribunal unde practic se fac schimb de roluri în fiecare dintre ele: în primul proces victima este ea, în al doilea proces rolul părții vătămate îl are el.

Este vorba despre un pensionar italian în vârstă de 69 de ani, originar din localitatea Cento (provincia Ferrara) și femeia care a lucrat ca „badantă” pentru el, o româncă în vârstă de 46 de ani. Conform celor relatate de estense.com, în cursul dimineții de joi, 31 octombrie 2019, a avut loc prima audiență din cadrul procesului în care femeia română îl acuză pe bătrânul asistat de tentativă de viol.

Totul a început în luna februarie a acestui an, când conaționala noastră l-a denunțat la carabinieri pe pensionar după ce ar fi încercat să abuzeze sexual de ea. Femeia a ajuns și la spital atunci, unde medicii au descoperit că avea mai multe vânătăi și traume la mâna și încheietura stângă. În luna martie a anului viitor va începe ancheta preliminară în tribunal, mai precizează sursa citată.

Până atunci însă, mai exact la sfârșitul acestei luni, bătrânul și fosta sa îngrijitoare română vor apărea din nou în fața unui judecător, dar în roluri inversate de această dată, ea fiind inculpata și el partea vătămată. Asta pentru că și pensionarul italian a denunțat-o la rândul lui pe femeia română pentru unele zgârieturi adânci pe care aceasta i le-ar fi provocat pe față, acestea fiind demonstrate și ele prin intermediul unor documente medicale eliberate de medicii de la Urgențe. Totodată, bătrânul neagă în mod ferm că ar fi încercat să o violeze pe femeie.