Pescara, cetățean român se ceartă cu soția și încearcă să o arunce de pe pod.

Toată scena a avut loc pe podul Ponte d’Anunzio, din Pescara, unde un cuplu de români au început să se certe în plină stradă, în jurul orei 22, din 17 Octombrie 2016, după cum afirmă ziarul online Prima Da Noi.

A început să o bată apoi a prins-o puternic și a amenințat că o aruncă de pe pod, încercând să o urce pe balustradă, după cele relatate de trecători care, îngroziți fiind, au chemat repede poliția. O mașină a poliției a sosit în timp foarte scurt, polițiștii reușind să blocheze bărbatul român dar nu înainte de a fi loviți și agresați chiar și ei de către acesta.

Soția agresorului, vizibil șocată de cele întâmplate, a povestit la fața locului că este victima abuzurilor și soțului său de mai mult timp. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost imobilizat și arestat, fiind pus sub acuzație pentru agresiune și violență față de polițiști.

Tot pe același pod și tot în aceeași seară, un cetățean italian ar fi încercat să se arunce în râul Pescara, fiind însă oprit în ultimul moment de polițiști.