Pescara: sătulă de viața de prostituată, o româncă de 31 de ani încearcă să se sinucidă. Salvată în ultima clipă de carabinieri

O femeie română de 31 de ani fără un domiciliu stabil în Italia, a încercat să se sinucidă într-un apartament din via Mazzini a localității Pescara dar a fost salvată în ultima clipă de carabinieri.

Potrivit presei locale, femeia era sătulă de viața de prostituată și din acest motiv a decis să se sinucidă, înghițind un amestec de medicamente și alcool și provocându-și câteva tăieturi pe antebraț cu un cuțit.

Alertați de o altă femeie din zonă, carabinierii au intervenit prompt și i-au luat femeii românce cuțitul, apoi au consolat-o, convingând-o astfel să renunțe la ideea de a se sinucide, relatează ziarul Il Pescara.

Reamintim, de asemenea, că în Italia avem la dispoziție linii telefonice și chat-uri online care pot ajuta oamenii să treacă peste aceste gânduri negre sau pot ajuta apropiații acestora să-i îndrume spre alegeri mai bune. Acestea sunt:

 • Telefono Azzurro (pentru persoane sub 18 ani)
   – http://www.azzurro.it
   – http://www.azzurro.it/chat.html (asistenţă prin chat)
   – Telefon 19696
 • Telefono Amico
   – http://www.telefonoamico.it
   – Telefon: 199 284 284

Vă invităm să citiți, pe această temă, și articolul intitulat ”Depresia ucide! Nu permite depresiei să îți decidă destinul!”, referitor la ”Sindromul Italia” și cum se manifestă depresia în rândul femeilor care pleacă în străinătate, lăsându-și în țară proprii fii pe care mai apoi nu-i mai văd cu anii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI